Povezane vesti

"Jeo sam iz kante da bih preživeo" Šok priznanje naše TV zvezde! Odselio se iz Srbije, promenio izgled i profesiju! Otkrio…

"Jeo sam iz kante da bih preživeo" Šok priznanje naše TV zvezde! Odselio se iz Srbije, promenio izgled i profesiju! Otkrio…

Kurir 13.05.2024
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj šokirao je Evropu kada je postao prvi Srbin u istoriji koji se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Kroz jedinstvenu video poruku, on je otkrio belgijskoj javnosti svoju… »
"Jeo sam iz kante da bih preživeo" u Srbiji nervirao sve u rijalitiju, u Briselu kandidat za Evropski parlament!

"Jeo sam iz kante da bih preživeo" u Srbiji nervirao sve u rijalitiju, u Briselu kandidat za Evropski parlament!

Mondo 13.05.2024
Dejan Kralj se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Dejan Kralj se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Bivši voditelj i učesnik rijalitija Farma koji je nervirao Raku… »
Potresna ispovest bivšeg voditelja i kandidata za Evropski parlament: „Jeo sam iz kante da bih preživeo“

Potresna ispovest bivšeg voditelja i kandidata za Evropski parlament: „Jeo sam iz kante da bih preživeo“

Nova 13.05.2024
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj šokirao je Evropu kada je postao prvi Srbin u istoriji koji se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke Kroz jedinstvenu video poruku, ovaj političar je otkrio belgijskoj… »

Vesti dana »