Повезане вести

"Јео сам из канте да бих преживео" у Србији нервирао све у ријалитију, у Бриселу кандидат за Европски парламент!

"Јео сам из канте да бих преживео" у Србији нервирао све у ријалитију, у Бриселу кандидат за Европски парламент!

Мондо 13.05.2024
Дејан Краљ се кандидује за Европски парламент из Брисела, под окриљем хришћанске странке. Дејан Краљ се кандидује за Европски парламент из Брисела, под окриљем хришћанске странке. Бивши водитељ и учесник ријалитија Фарма… »
"Јео сам из канте да бих преживео" Шок признање наше ТВ звезде! Одселио се из Србије, променио изглед и професију! Открио све!…

"Јео сам из канте да бих преживео" Шок признање наше ТВ звезде! Одселио се из Србије, променио изглед и професију! Открио све!…

Курир 13.05.2024
Бивши водитељ Дејан Станковић Краљ шокирао је Европу када је постао први Србин у историји који се кандидује за Европски парламент из Брисела, под окриљем хришћанске странке. Кроз јединствену видео поруку, он је открио… »
Потресна исповест бившег водитеља и кандидата за Европски парламент: „Јео сам из канте да бих преживео“

Потресна исповест бившег водитеља и кандидата за Европски парламент: „Јео сам из канте да бих преживео“

Нова 13.05.2024
Бивши водитељ Дејан Станковић Краљ шокирао је Европу када је постао први Србин у историји који се кандидује за Европски парламент из Брисела, под окриљем хришћанске странке Кроз јединствену видео поруку, овај политичар је… »

Вести дана »