Povezane vesti
"Jeo sam iz kante da bih preživeo" u Srbiji nervirao sve u rijalitiju, u Briselu kandidat za Evropski parlament!
Mondo 13.05.2024
Dejan Kralj se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Dejan Kralj se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Bivši voditelj i učesnik rijalitija Farma koji je nervirao Raku pričom… »
"Jeo sam iz kante da bih preživeo" Šok priznanje naše TV zvezde! Odselio se iz Srbije, promenio izgled i profesiju! Otkrio sve!…
Kurir 13.05.2024
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj šokirao je Evropu kada je postao prvi Srbin u istoriji koji se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke. Kroz jedinstvenu video poruku, on je otkrio belgijskoj javnosti svoju… »
Potresna ispovest bivšeg voditelja i kandidata za Evropski parlament: „Jeo sam iz kante da bih preživeo“
Nova 13.05.2024
Bivši voditelj Dejan Stanković Kralj šokirao je Evropu kada je postao prvi Srbin u istoriji koji se kandiduje za Evropski parlament iz Brisela, pod okriljem hrišćanske stranke Kroz jedinstvenu video poruku, ovaj političar je otkrio belgijskoj javnosti… »
Vesti dana »
Tramp preti Iranu udarima na elektrane i mostove ako ne otvore Ormuski moreuz
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Toplo sa sunčanim intervalima, zahlađenje od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 7 satijoš 21 povezana
Tramp: Postoje dobre šanse da se sutra postigne sporazum sa Iranom
Nedeljnik pre 38 minutajoš 15 povezanih