Повезане вести

Срамота! Петар Петковић одбрусио Дори Бакојани после забране патријарху да уђе на КиМ: Да ли су то права која сте похвалили?

Срамота! Петар Петковић одбрусио Дори Бакојани после забране патријарху да уђе на КиМ: Да ли су то права која сте похвалили?

Курир 13.05.2024
Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић обратио се известитељки за пријем тзв. Косова у Савет Европе Дори Бакојани после забране патријарху Порфирију да оде у Пећку патријаршију. "Госпођо Бакојани, српском патријарху… »
Нова акција Приштине и Запада против домац́ина Пец́ке патријаршије

Нова акција Приштине и Запада против домац́ина Пец́ке патријаршије

Спутник 13.05.2024
Забрањује се патријарху српском, односно врху Српске православне цркве, да посети своје вековно седиште – Пец́ку патријаршију. То је као да забраните некоме да дође у своју куц́у. Иза тога не стоји само Приштина него и Западне… »
Да ли су ово људска права која сте похвалили у извештају? Петар Петковић оштро одбрусио Дори Бакојани након забране српском…

Да ли су ово људска права која сте похвалили у извештају? Петар Петковић оштро одбрусио Дори Бакојани након забране српском…

Ало 13.05.2024
Приштинске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском Порфирију и седморици архијереја СПЦ да уђу на територију КиМ. Поводом забране патријарху СПЦ Порфирију да уђе на КиМ, директор Канцеларије за Косово и… »
Патријарх после забране уласка на КиМ: Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи

Патријарх после забране уласка на КиМ: Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи

Спутник 13.05.2024
Сва врата овог света су отворена за мене као што су и наша врата отворена за све, само су врата мога дома, Пец́ке Патријаршије, затворена и не дају ми да у њега уђем, рекао је патријарх српски Порфирије након што Приштина на… »
Косовске власти забраниле улазак патријарху Порфирију на КиМ

Косовске власти забраниле улазак патријарху Порфирију на КиМ

Мој Нови Сад 13.05.2024
Косовске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском Порфирију и седморици архијереја СПЦ да уђу на територију Косова и Метохије, како би у уторак присуствовали свечаном почетку рада редовног годишњег… »
Приштина забранила патријарху Порфирију улазак на Косово и Метохију

Приштина забранила патријарху Порфирију улазак на Косово и Метохију

Правда 13.05.2024
Без икаквог разлога и образложења патријарх Порфирије и епископи враћени су са административног прелаза односно уручене су им тзв. одбијенице. Приштинске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском… »
''Врата мог дома су за мене затворена и не дају ми да уђем'': Патријарх српски Порфирије се огласио након забране уласка на…

''Врата мог дома су за мене затворена и не дају ми да уђем'': Патријарх српски Порфирије се огласио након забране уласка на…

Ало 13.05.2024
Он се запитао шта ли се тек дешава са "Србима који живе у гетима на КиМ, када патријарху српском овако ускраћују слободу кретања". Сва врата овог света су отворена за мене као што су и наша врата отворена за све, само су врата… »
Петковић Дори Бакојани: Да ли су ово људска права која сте похвалили у Извештају

Петковић Дори Бакојани: Да ли су ово људска права која сте похвалили у Извештају

Телеграф 13.05.2024
Приштинске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском Порфирију и седморици архијереја СПЦ да уђу на територију КиМ. Поводом забране патријарху СПЦ Порфирију да уђе на КиМ, директор Канцеларије за Косово и… »

Вести дана »