Повезане вести
Срамота! Петар Петковић одбрусио Дори Бакојани после забране патријарху да уђе на КиМ: Да ли су то права која сте похвалили?
Курир 13.05.2024
Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић обратио се известитељки за пријем тзв. Косова у Савет Европе Дори Бакојани после забране патријарху Порфирију да оде у Пећку патријаршију. "Госпођо Бакојани, српском патријарху… »
Нова акција Приштине и Запада против домац́ина Пец́ке патријаршије
Спутник 13.05.2024
Забрањује се патријарху српском, односно врху Српске православне цркве, да посети своје вековно седиште – Пец́ку патријаршију. То је као да забраните некоме да дође у своју куц́у. Иза тога не стоји само Приштина него и Западне… »
Да ли су ово људска права која сте похвалили у извештају? Петар Петковић оштро одбрусио Дори Бакојани након забране српском…
Ало 13.05.2024
Приштинске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском Порфирију и седморици архијереја СПЦ да уђу на територију КиМ. Поводом забране патријарху СПЦ Порфирију да уђе на КиМ, директор Канцеларије за Косово и… »
Патријарх после забране уласка на КиМ: Они који су затворили врата дома молитве чине зло најпре себи
Спутник 13.05.2024
Сва врата овог света су отворена за мене као што су и наша врата отворена за све, само су врата мога дома, Пец́ке Патријаршије, затворена и не дају ми да у њега уђем, рекао је патријарх српски Порфирије након што Приштина на… »
Косовске власти забраниле улазак патријарху Порфирију на КиМ
Мој Нови Сад 13.05.2024
Косовске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском Порфирију и седморици архијереја СПЦ да уђу на територију Косова и Метохије, како би у уторак присуствовали свечаном почетку рада редовног годишњег… »
Приштина забранила патријарху Порфирију улазак на Косово и Метохију
Правда 13.05.2024
Без икаквог разлога и образложења патријарх Порфирије и епископи враћени су са административног прелаза односно уручене су им тзв. одбијенице. Приштинске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском… »
''Врата мог дома су за мене затворена и не дају ми да уђем'': Патријарх српски Порфирије се огласио након забране уласка на…
Ало 13.05.2024
Он се запитао шта ли се тек дешава са "Србима који живе у гетима на КиМ, када патријарху српском овако ускраћују слободу кретања". Сва врата овог света су отворена за мене као што су и наша врата отворена за све, само су врата… »
Петковић Дори Бакојани: Да ли су ово људска права која сте похвалили у Извештају
Телеграф 13.05.2024
Приштинске власти на прелазу Мердаре данас нису дозволиле патријарху спрском Порфирију и седморици архијереја СПЦ да уђу на територију КиМ. Поводом забране патријарху СПЦ Порфирију да уђе на КиМ, директор Канцеларије за Косово и… »
Вести дана »
Временска прогноза за недељу, 14. децембар: Облачно, магловито и хладно са слабом кишом и ветром
Нови магазин пре 1 сатјош 17 повезаних
МУП: Пријавите дигитално насиље, 7 од 10 младих доживело узнемирујуће искуство
РТВ Нови Пазар пре 39 минутајош 13 повезаних
Звездаш нахвалио Вашингтона: „Сви ми и даље говоре – тотални дивљак, али он је опак играч“
Данас пре 9 минутајош 84 повезане
Пожар у погону које складишти опасне материје у Хрватској под контролом
Нова пре 3 сатајош 13 повезаних