Povezane vesti
Sramota! Petar Petković odbrusio Dori Bakojani posle zabrane patrijarhu da uđe na KiM: Da li su to prava koja ste pohvalili?
Kurir 13.05.2024
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković obratio se izvestiteljki za prijem tzv. Kosova u Savet Evrope Dori Bakojani posle zabrane patrijarhu Porfiriju da ode u Pećku patrijaršiju. "Gospođo Bakojani, srpskom patrijarhu zabranjeno je da poseti svoje… »
Nova akcija Prištine i Zapada protiv domaćina Pećke patrijaršije
Sputnik 13.05.2024
Zabranjuje se patrijarhu srpskom, odnosno vrhu Srpske pravoslavne crkve, da poseti svoje vekovno sedište – Pećku patrijaršiju. To je kao da zabranite nekome da dođe u svoju kuću. Iza toga ne stoji samo Priština nego i Zapadne sile. Ovako… »
Da li su ovo ljudska prava koja ste pohvalili u izveštaju? Petar Petković oštro odbrusio Dori Bakojani nakon zabrane srpskom…
Alo 13.05.2024
Prištinske vlasti na prelazu Merdare danas nisu dozvolile patrijarhu sprskom Porfiriju i sedmorici arhijereja SPC da uđu na teritoriju KiM. Povodom zabrane patrijarhu SPC Porfiriju da uđe na KiM, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar… »
Patrijarh posle zabrane ulaska na KiM: Oni koji su zatvorili vrata doma molitve čine zlo najpre sebi
Sputnik 13.05.2024
Sva vrata ovog sveta su otvorena za mene kao što su i naša vrata otvorena za sve, samo su vrata moga doma, Pećke Patrijaršije, zatvorena i ne daju mi da u njega uđem, rekao je patrijarh srpski Porfirije nakon što Priština na prelazu Merdare nije… »
Kosovske vlasti zabranile ulazak patrijarhu Porfiriju na KiM
Moj Novi Sad 13.05.2024
Kosovske vlasti na prelazu Merdare danas nisu dozvolile patrijarhu sprskom Porfiriju i sedmorici arhijereja SPC da uđu na teritoriju Kosova i Metohije, kako bi u utorak prisustvovali svečanom početku rada redovnog godišnjeg zasedanja Sabora u Pećkoj… »
Priština zabranila patrijarhu Porfiriju ulazak na Kosovo i Metohiju
Pravda 13.05.2024
Bez ikakvog razloga i obrazloženja patrijarh Porfirije i episkopi vraćeni su sa administrativnog prelaza odnosno uručene su im tzv. odbijenice. Prištinske vlasti na prelazu Merdare danas nisu dozvolile patrijarhu sprskom Porfiriju i sedmorici… »
''Vrata mog doma su za mene zatvorena i ne daju mi da uđem'': Patrijarh srpski Porfirije se oglasio nakon zabrane ulaska na…
Alo 13.05.2024
On se zapitao šta li se tek dešava sa "Srbima koji žive u getima na KiM, kada patrijarhu srpskom ovako uskraćuju slobodu kretanja". Sva vrata ovog sveta su otvorena za mene kao što su i naša vrata otvorena za sve, samo su vrata moga doma, Pećke… »
Petković Dori Bakojani: Da li su ovo ljudska prava koja ste pohvalili u Izveštaju
Telegraf 13.05.2024
Prištinske vlasti na prelazu Merdare danas nisu dozvolile patrijarhu sprskom Porfiriju i sedmorici arhijereja SPC da uđu na teritoriju KiM. Povodom zabrane patrijarhu SPC Porfiriju da uđe na KiM, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar… »
Vesti dana »
UŽIVO Studenti iz Beograda krenuli peške za Novi Sad, građani Stare Pazove im priredili gozbu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 29 minutajoš 46 povezanih
„Deda, mi te volimo“: Pogledajte dirljive scene podrške građana studentskoj koloni na putu ka Novom Sadu FOTO VIDEO
Nova pre 29 minutajoš 26 povezanih
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu – više od 30 tela izvučeno iz reke
RTS pre 55 minutajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 7 satijoš 4 povezane
Škole u Srbiji: Da li moratorijum na štrajk vraća učenike u klupe
BBC News pre 36 minutajoš 32 povezane