Povezane vesti
AP o poseti ukrajinskog šefa diplomatije: Da ispravi štetu, Vučević danas i sa ruskim ambasadorom
Radio 021 13.05.2024
AP piše da je ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba zajedno sa prvom damom Olenom Zelenskom došao u nenajavljenu posetu Srbiji, zemlji prijateljskoj sa Rusijom. Navode da je poseta "u znaku otopljavanja odnosa između dve države". Tokom… »
AP: Šef diplomatije i prva dama Ukrajine posetili Srbiju, ‘zemlju prijateljsku sa Rusijom’
Radio sto plus 13.05.2024
Tokom svoje prve posete Srbiji od početka ruske agresije u Ukrajini 2022. godine Kuleba se sastao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i novim premijerom Srbije Milošem Vučevićem, u čijoj vladi se nalazi nekoliko proruskih ministara, uključujući… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 15 minutajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Mene i mamu su Pratili i napali u blizini naše kuće": Prvo oglašavanje Zorane Mićanović nakon drame na Novom Beogradu: "Pod stresom sam"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 5 satijoš 1 povezana