Повезане вести
Марко Миљковић завршио у Ургентном центру: Полиција се не одваја од њега
Телеграф 13.05.2024
Наводно, ријалити играч тамо је већ четири сата. Ријалити играч Марко Миљковић нашао се у центру скандала, због сукоба са комшијама. Како Информер преноси, Миљковић је одведен у Ургентни центар у поцепаној мајици, наводно са… »
Полиција дошла у стан Луне и Марка! Догодио се инцидент: Миљковић све снимио и у бесу објавио, људи шокирани
Телеграф 13.05.2024
Ево шта се догодило. Полиција је данас посетила дом ријалити пара, Луне Ђогани и Марка Миљковића. Како је Марко забележио, а потом и објавио на свом каналу "Сиктер Схортс", имали су проблем са комшијама које живе изнад њих. -… »
Марко Миљковић са лисицама на рукама у Ургентном! Сав поцепан, полиција га смирује, а он виче "сликајте ме"!
Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић усликан је у Ургантном центру! Марко Миљковић усликан је у Ургантном центру! Марко Миљковић је усликан у Ургентном центру у пратњи два полицјаца. Миљковић је видно бесан, а полицајци све време покушавају да га… »
"Добио сам батине, руке су ми у модрицама" Марко Миљковић о свађи с комшијама - Јавите жени да сам добро!
Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић се огласио из Ургентног центра. Марко Миљковић се огласио из Ургентног центра Марко Миљковић, доведен је у Ургентни центар у пратњи два полицајца у поцепаној мајици, са лисицама на рукама, видно бесан… »
"Воде ме у лазу да тестирају да ли сам нормалан" Марко викао у Ургентном, спомињао прегледе на Јутјубу?
Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић налази се у Ургентном центру у пратњи полицајаца. Марко Миљковић налази се у Ургентном центру у пратњи полицајаца Марко Миљковић, ријалити учесник, јутјубер и супруг Луне Ђогани, и даље се налази у Ургентном… »
„Просипали су помије по мојој тераси, а онда сам ја купио 30 јаја и бацао“: Полиција упала у стан Луне и Марка – Миљковић…
Нова 13.05.2024
Марко миљковић и Луна Ђогани упознали су се у једном ријалитију, а потом су се и венчали и добили две ћерке. Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, снимио је како у њихов дом долазе… »
Ево какве повреде има Марко Миљковић! Откривено зашто је примљен у Ургентни центар у пратњи полиције
Курир 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке на Бежанијској коси у Београду, снимио је како у њихов дом долазе припадници полиције. Наиме, Марко се жалио на станаре који живе изнад њих, јер… »
Марко Миљковић са лисицама доведен у Ургентни центар у пратњи полиције! Лунин муж урла из петних жила: 4 сата ме држе! Драма…
Курир 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, пре пар сати је снимио како у њихов дом долазе припадници полиције, а сада је у пратњи полиције доведен у Ургентни центар! Наиме, Марко Миљковић… »
Полиција у стану луне Ђогани! Марко Миљковић бацао јаја на комшијску терасу - "Ја да чистим њихове помије?"
Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић открио зашто су припадници полиције у његовом дому. Марко Миљковић открио зашто су припадници полиције у његовом дому Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, снимио је… »
Вести дана »
Зеленски: Спреман сам да променим закон за организовање избора у Украјини
Спутник пре 14 минутајош 35 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 34 минутајош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане