Повезане вести

Марко Миљковић завршио у Ургентном центру: Полиција се не одваја од њега

Марко Миљковић завршио у Ургентном центру: Полиција се не одваја од њега

Телеграф 13.05.2024
Наводно, ријалити играч тамо је већ четири сата. Ријалити играч Марко Миљковић нашао се у центру скандала, због сукоба са комшијама. Како Информер преноси, Миљковић је одведен у Ургентни центар у поцепаној мајици, наводно са… »
Полиција дошла у стан Луне и Марка! Догодио се инцидент: Миљковић све снимио и у бесу објавио, људи шокирани

Полиција дошла у стан Луне и Марка! Догодио се инцидент: Миљковић све снимио и у бесу објавио, људи шокирани

Телеграф 13.05.2024
Ево шта се догодило. Полиција је данас посетила дом ријалити пара, Луне Ђогани и Марка Миљковића. Како је Марко забележио, а потом и објавио на свом каналу "Сиктер Схортс", имали су проблем са комшијама које живе изнад њих. -… »
Марко Миљковић са лисицама на рукама у Ургентном! Сав поцепан, полиција га смирује, а он виче "сликајте ме"!

Марко Миљковић са лисицама на рукама у Ургентном! Сав поцепан, полиција га смирује, а он виче "сликајте ме"!

Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић усликан је у Ургантном центру! Марко Миљковић усликан је у Ургантном центру! Марко Миљковић је усликан у Ургентном центру у пратњи два полицјаца. Миљковић је видно бесан, а полицајци све време покушавају да га… »
"Добио сам батине, руке су ми у модрицама" Марко Миљковић о свађи с комшијама - Јавите жени да сам добро!

"Добио сам батине, руке су ми у модрицама" Марко Миљковић о свађи с комшијама - Јавите жени да сам добро!

Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић се огласио из Ургентног центра. Марко Миљковић се огласио из Ургентног центра Марко Миљковић, доведен је у Ургентни центар у пратњи два полицајца у поцепаној мајици, са лисицама на рукама, видно бесан… »
"Воде ме у лазу да тестирају да ли сам нормалан" Марко викао у Ургентном, спомињао прегледе на Јутјубу?

"Воде ме у лазу да тестирају да ли сам нормалан" Марко викао у Ургентном, спомињао прегледе на Јутјубу?

Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић налази се у Ургентном центру у пратњи полицајаца. Марко Миљковић налази се у Ургентном центру у пратњи полицајаца Марко Миљковић, ријалити учесник, јутјубер и супруг Луне Ђогани, и даље се налази у Ургентном… »
„Просипали су помије по мојој тераси, а онда сам ја купио 30 јаја и бацао“: Полиција упала у стан Луне и Марка – Миљковић…

„Просипали су помије по мојој тераси, а онда сам ја купио 30 јаја и бацао“: Полиција упала у стан Луне и Марка – Миљковић…

Нова 13.05.2024
Марко миљковић и Луна Ђогани упознали су се у једном ријалитију, а потом су се и венчали и добили две ћерке. Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, снимио је како у њихов дом долазе… »
Ево какве повреде има Марко Миљковић! Откривено зашто је примљен у Ургентни центар у пратњи полиције

Ево какве повреде има Марко Миљковић! Откривено зашто је примљен у Ургентни центар у пратњи полиције

Курир 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке на Бежанијској коси у Београду, снимио је како у њихов дом долазе припадници полиције. Наиме, Марко се жалио на станаре који живе изнад њих, јер… »
Марко Миљковић са лисицама доведен у Ургентни центар у пратњи полиције! Лунин муж урла из петних жила: 4 сата ме држе! Драма…

Марко Миљковић са лисицама доведен у Ургентни центар у пратњи полиције! Лунин муж урла из петних жила: 4 сата ме држе! Драма…

Курир 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, пре пар сати је снимио како у њихов дом долазе припадници полиције, а сада је у пратњи полиције доведен у Ургентни центар! Наиме, Марко Миљковић… »
Полиција у стану луне Ђогани! Марко Миљковић бацао јаја на комшијску терасу - "Ја да чистим њихове помије?"

Полиција у стану луне Ђогани! Марко Миљковић бацао јаја на комшијску терасу - "Ја да чистим њихове помије?"

Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић открио зашто су припадници полиције у његовом дому. Марко Миљковић открио зашто су припадници полиције у његовом дому Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, снимио је… »

Вести дана »