Повезане вести

Проговорио комшија којем је Марко бацио јаја на терасу: "Проблематичан је, кућни савет га је пријавио" Открио детаље драме

Проговорио комшија којем је Марко бацио јаја на терасу: "Проблематичан је, кућни савет га је пријавио" Открио детаље драме

Курир 13.05.2024
Марко Миљковић приведен је и одведен најпре у Ургентни центар, а потом и на преглед у болницу “Лаза Лазаревиц” где се све време налазила и екипа Курира. За то време његове комшије са којима се жестоко посвађао, сређивали су… »
Ево шта је луна радила у тренутку кад је дошла полиција! Марко беснео, а овако се понашала инфлуенсерка

Ево шта је луна радила у тренутку кад је дошла полиција! Марко беснео, а овако се понашала инфлуенсерка

Курир 13.05.2024
Бивши задругар и Јутјубер Марко Миљковић, неколико сати је провео у Ургентном центру где је доведен са лисицама на рукама у пратњи полиције, а сада је одведен у Клинику за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић" на преглед… »
Курир у комшилуку Марка Миљковића и Луне ђогани! Ево шта смо затекли на лицу места, призор ће вас шокирати (фото)

Курир у комшилуку Марка Миљковића и Луне ђогани! Ево шта смо затекли на лицу места, призор ће вас шокирати (фото)

Курир 13.05.2024
Марко Миљковић приведен је и одведен најпре у Ургентни центар, а потом и на преглед у болницу “Лаза Лазаревиц” где се све време налази и екипа Курира. За то време његове комшије са којима се жестоко посвађао, сређивали су хаос… »
Погледајте на шта личи простор испред зграде Марка Миљковића након сукоба с комшијама: А од Луне ни гласа

Погледајте на шта личи простор испред зграде Марка Миљковића након сукоба с комшијама: А од Луне ни гласа

Телеграф 13.05.2024
Телеграф на лицу места. Екипа Телеграфа налази се испред зграде ријалити пара, Луне Ђогани и Марка Миљковића, у којој је пре неколико сати дошло до фрке између бившег задругара и комшија из стана изнад њиховог. Како је Марко… »
Телеграф испред зграде Луне и Марка! Затекли смо комшије с којима се сукобио, погледајте шта су радили

Телеграф испред зграде Луне и Марка! Затекли смо комшије с којима се сукобио, погледајте шта су радили

Телеграф 13.05.2024
Миљковић је из Ургентног спроведен у болницу др Лаза Лазаревић. Екипа Телеграфа налази се и испред зграде Луне и Марка Миљковића, у којој је пре неколико сати дошло до фрке између Марка и комшија из стана изнад њиховог. У… »
"Хоће да ме направе лудим!" Марко Миљковић напустио болницу Лаза Лазаревић! Испред се драо, па га опет одвели

"Хоће да ме направе лудим!" Марко Миљковић напустио болницу Лаза Лазаревић! Испред се драо, па га опет одвели

Телеграф 13.05.2024
Телеграф на лицу места. Ријалити играч и јутјубер, Марко Миљковић, напустио је болницу "Лаза Лазаревић". И даље видно бесан, по изласку је поручио: - Ја им плате дајем, а они хоће да ме направе лудим - поручио је Марко… »
Марко урлао у "лази": Испливао снимак Марка Миљковића из болнице - полицајац се не одваја од њега!

Марко урлао у "лази": Испливао снимак Марка Миљковића из болнице - полицајац се не одваја од њега!

Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић снимљен у улазу у болницу за психијатријске болести! Марко Миљковић снимљен у улазу у болницу за психијатријске болести! Јутјубер и бивши учесник ријалитија Марко Миљковић, ухапшен је вечерас након свађе са… »
Марка миљковића одвели у "лазу"! Полиција га с лисицама спроводи на психијатрију - Кад ме пусте на***аћу им се мајке!

Марка миљковића одвели у "лазу"! Полиција га с лисицама спроводи на психијатрију - Кад ме пусте на***аћу им се мајке!

Мондо 13.05.2024
Марко Миљковић одвежен у психијатријску болницу из Ургентног центра. Марко Миљковић одвежен у психијатријску болницу из Ургентног центра Марко Миљковић, ријалити учесник, ухапшен је вечерас након хаоса са комшијом на… »
Марко Миљковић одведен на преглед у болницу "Лаза Лазаревић"! Урла на сав глас, а ево шта је урадио кад нас је видео…

Марко Миљковић одведен на преглед у болницу "Лаза Лазаревић"! Урла на сав глас, а ево шта је урадио кад нас је видео…

Курир 13.05.2024
Марко Миљковић напустио је Ургентни центар у пратњи полиције, а како Курир даље сазнаје, познати јутјубер је одведен у Клинику за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић" на преглед. Од њега се и даље не одвајају… »
Марка Миљковића одвели у Лазу Лазаревића: Ексклузивне слике са клинике, ево шта се дешава на клиници

Марка Миљковића одвели у Лазу Лазаревића: Ексклузивне слике са клинике, ево шта се дешава на клиници

Телеграф 13.05.2024
Телеграф на лицу места. Звезда ријалитија "Задруга" и "Велики брат", Марко Миљковић, одведен је полицијским колима у установу за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". Како смо писали, полиција га је извела из Ургентног… »
Ексклузиван снимак! Марка Миљковића полиција одводи из Ургентног, он псује и прети: "Кад ме пусте..."

Ексклузиван снимак! Марка Миљковића полиција одводи из Ургентног, он псује и прети: "Кад ме пусте..."

Телеграф 13.05.2024
Драма се наставља... Ријалити играч Марко Миљковић напустио је Ургентни центар, како ексклузивно сазнајемо. Полиција га је испратила до кола, а Миљковић је, видно нервозан, псовао и претио. - За 60 јаја, смејурија! Идем још 60… »

Вести дана »