Повезане вести
Браћа Панић у Црној Гори, док су у Србији на потерници
Време 14.05.2024
Док надлежни у Србији трагају за браћом Милошем и Урошем Панићем, синовима Петра Панића некадашњег телохранитеља лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља, они за то време шетају регионом. А будванска полиција је пре… »
Полицији нестали неколико сати пре акције, а сад се шетају по земљама у региону, проводе се и каче слике на мрежама: Случај…
Нова 14.05.2024
Српски истражни органи већ месецима интензивно трагају за браћом Панић, Урошем и Милошем, а за то време они се несметају "шетају" земљама у региону. Како за њима није расписана међународна потерница због трговине људима и… »
А за кума Панића – само домаћа потерница!
Нова 14.05.2024
Урош Панић, син кума председника Србије за којим трага српско правосуђе, протеклог викенда на кратко је ухапшен у Црној Гори. Док се још штампао полицијски записник, Панић се већ нашао на слободи, захваљујући онима који га… »
Бекство, провод, шепурење па привођење: Ево где је и шта ради Урош Панић након бекства из Србије: Полиција га тражи због…
Блиц 13.05.2024
Док српска полиција трага за браћом Панић, Урошем и Милошем, јер су изашли из Србије непосредно пре него што ће уследити хапшење њихових блиских пријатеља и сарадника са којима су подводили девојке, Урош се два пута оглашавао… »
„Ништа ми не можете, ја сам Вучићев кум“: Урош Панић приведен и пуштен у Будви, а полиција у Србији „трага“ за њим и братом…
Данас 13.05.2024
Урош Панић, син Петра Панића, некадашњег телохранитеља лидера Српске радикалне странке Војислава Шешеља, још једном се нашао у жижи јавности, а овог пута због хапшења у Будви прошле недеље због непријављеног боравка у том… »
Вести дана »
Почела пријава објеката за легализацију: Прорадила платформа „Свој на своме“
Недељник пре 8 минутајош 22 повезане
Јокићев „тачдаун“ за неверицу: Један потез који је оставио НБА у шоку! (видео)
Хот спорт пре 19 минутајош 19 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 3 минутајош 14 повезаних