Повезане вести
Анабела у проводу док Марка воде из Лазе у затвор: Каже да је боље да ништа не коментарише за њега - ево шта је Миљковићева…
Блиц 14.05.2024
Марко Миљковић, ријалити учесник, ухапшен је синоћ након хаоса са комшијом на Бежанијској коси. Екипа "Блица" је ухватила како Марка изводе из Лазе Лазаревић и воде у затвор, док је Анабела Атијас, његова ташта, за то време… »
"Моја трудна жена је претрпела стрес, добро је што нисам био кући": Комшија којем је Марко бацио јаја на терасу о скандалу…
Блиц 14.05.2024
Бивши задругар и Јутјубер Марко Миљковић снимио је како у његов дом долазе припадници полиције због хаоса са комшијама, а онда је у пратњи полиције одведен у Ургентни центар. Након што је Ухапшен "Блиц" је дошао у посед… »
"Нису ми причали да имају проблем..." Анабела ван себе након што је сазнала информације о Марку Миљковићу
Курир 14.05.2024
Мајка ријалити звезде Луне Ђогани, Анабела Атијас, је ван себе након вести да је њен зет Марко Миљковић у пратњи полиције одведен у Ургентни центар, а потом и на преглед у болницу “Лаза Лазаревиц”, где се све време налазила… »
Ексклузивне слике Марка Миљковића из лазе Лазаревић: Урла и виче на полицију испред лекара - хаос у психијатрији
Блиц 13.05.2024
Бивши задругар и Јутјубер Марко Миљковић снимио је како у његов дом долазе припадници полиције због хаоса са комшијама, а онда је у пратњи полиције одведен у Ургентни центар. Након што је Ухапшен "Блиц" је дошао у посед… »
"Хоће лудим да ме направе": Марка Миљковића из Лазе Лазаревић воде у затвор - у видно алкохолисаном је стању (видео)
Блиц 13.05.2024
Марко Миљковић, ријалити учесник, ухапшен је вечерас након хаоса са комшијом на Бежанијској коси. Екипа "Блица" је ухватила како Марка изводе из Лазе Лазаревић и воде у затвор. - Ја им плате дајем, они хоће да ме направе лудим… »
(Видео) Марка миљковића одвели у лазу лазаревић: Полиција га са лисицама спроводи на психијатрију: "Гледајте шта ми раде јер…
Блиц 13.05.2024
Марко Миљковић, ријалити учесник, ухапшен је вечерас након хаоса са комшијом на Бежанијској коси. - Ухапшен сам што сам гађао комшију са 60 јаја, бацићу још 60! Смејурија! Ћао, друштво! Кад ме пусте, на***аћу им се мајке свима… »
Марка Миљковића са лисицама на рукама, полиција довела у Ургентни центар Након хаоса у згради бивши задругар беснео и викао -…
Блиц 13.05.2024
Бивши задругар и Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке на Бежанијској коси у Београду, снимио је како у њихов дом долазе припадници полиције. Наиме, Марко се жалио на станаре који живе… »
Марко Миљковић тестиран на алкохол и наркотике: Ево какви су резултати - и даље је у ургентном у пратњи полиције
Блиц 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић снимио је како у његов дом долазе припадници полиције због хаоса са комшијама, а онда је у пратњи полиције одведен у ургентни центар. Марко је наводно одмах тестиран на наркотике и алкохол. Како… »
Анабела се огласила након што је марка полиција одвела у ургентни: "Не знам шта је ово", певачица у шоку због драме на…
Блиц 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, снимио је како у њихов дом долазе припадници полиције због хаоса са комшијама, а онда је у пратњи полиције одведен у ургентни центар. Лунина… »
Полиција у дому луне Ђогани и марка миљковића: Букти хаос у њиховој згради: "Знам да смем да вас снимам", ево шта је…
Блиц 13.05.2024
Јутјубер Марко Миљковић, који живи са супругом Луном Ђогани и њихове две ћерке, снимио је како у њихов дом долазе припадници полиције. - Сад ћемо све лепо да снимимо, и да ми то лепо објавимо! Стан горе изнад мене је… »
Вести дана »

Трамп најавио састанак са Путином, а сад каже: 'Не желим узалудни сусрет'
BBC News пре 16 минутајош 20 повезаних

Последњи леп дан ове недеље Сунце се промаља кроз облаке од петка пад температуре
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних

Спектакл на отварању нове НБА сезоне: Оклахома у другом продужетку "сломила" Хјустон
Еуроневс пре 25 минутајош 14 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Тресло се код познатог летовалишта, осетио се и у Турској!
Курир пре 40 минутајош 13 повезаних

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 36 минутајош 5 повезаних