Повезане вести
Бејби Лазања неће
Б92 14.05.2024
Бејби Лазања је открио након другог места на Евровизију да ли ће се поново пријавити на Дору, хрватски избор за европско такмичење. "Не бих, хвала. Можда као аутор, али овако сам ја сам испунио своје што сам могао и за сад сам… »
"Не знам уопште одакле се појавио тај Швајцарац, песма му је никаква" Владо Калембер и Тереза Кесовија оплели по Евровизији…
Блиц 14.05.2024
Представник Швајцарске Немо Метлер освојило је прво место у финалу "Евровизије 2024". Већ месецима уназад за главног фаворита на " Евровизији 2024" важио је Баби Ласагна из Хрватске са песмом "Рим Тим Таги Дим" и налазио се на… »
"Цивилизација нам се урушава": Тончи Хуљић се огласио након што је предвидео да Хрватска неће победити на Евровизији: "Како…
Блиц 14.05.2024
Представник Швајцарске Немо Метлер освојило је прво место у финалу "Евровизије 2024". Већ месецима уназад за главног фаворита на " Евровизији 2024" важио је Баби Ласагна из Хрватске са песмом "Рим Тим Таги Дим" и налазио се на… »
Вести дана »
Америка напала Иран! Почела освета за оборени хеликоптер: "Покренули смо самоодбрамбене нападе"
Курир пре 18 минутајош 34 повезане
Академска заједница: Свака држава би се поносила Београдским универзитетом
Време пре 2 сатајош 26 повезаних
Студенти у блокади: ВЈТ саучесник у прикривању убиства на Сењаку
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 44 повезане
ВЈТ објавило детаљну анализу доказа у случају Веселина Милића: Зашто је одбачен део кривичне пријаве
Невсмакс Балканс пре 53 минутајош 23 повезане
Обустављен саобраћај на ауто-путу због судара два шлепера код Шимановаца
Бета пре 5 сатијош 41 повезана