Povezane vesti
Bejbi Lazanja neće
B92 14.05.2024
Bejbi Lazanja je otkrio nakon drugog mesta na Evroviziju da li će se ponovo prijaviti na Doru, hrvatski izbor za evropsko takmičenje. "Ne bih, hvala. Možda kao autor, ali ovako sam ja sam ispunio svoje što sam mogao i za sad sam u redu", rekao je… »
"Ne znam uopšte odakle se pojavio taj Švajcarac, pesma mu je nikakva" Vlado Kalember i Tereza Kesovija opleli po Evroviziji…
Blic 14.05.2024
Predstavnik Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu "Evrovizije 2024". Već mesecima unazad za glavnog favorita na " Evroviziji 2024" važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na… »
"Civilizacija nam se urušava": Tonči Huljić se oglasio nakon što je predvideo da Hrvatska neće pobediti na Evroviziji: "Kako…
Blic 14.05.2024
Predstavnik Švajcarske Nemo Metler osvojilo je prvo mesto u finalu "Evrovizije 2024". Već mesecima unazad za glavnog favorita na " Evroviziji 2024" važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na… »
Vesti dana »
Đilas o nedolasku Fon der Lajen: Evropske institucije ne žele da budu iskorišćene u kampanji
Pravo u centar pre 5 minutajoš 45 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel i benzin skuplji za po dva dinara
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 38 povezanih
Raspisani izbori za članove savjeta nacionalnih manjina za 8. novembar
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 18 povezanih
Veljko Paunović o spisku za Ligu nacija: Ima i disciplinskih odluka, ali neću nikoga da „ispovaljam“
Danas pre 2 satajoš 73 povezane
Vremenska prognoza: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih