Povezane vesti

Zloglasni evropski krijumčar migranata uhapšen posle godina bekstva: Škorpion pao nakon intervjua za BBC

Zloglasni evropski krijumčar migranata uhapšen posle godina bekstva: Škorpion pao nakon intervjua za BBC

Telegraf 14.05.2024
Veruje se da je Škorpionova banda između 2016. i 2021. godine kontrolisala veći deo trgovine krijumčarenjem ljudi između Evrope i Velike Britanije. Jedan od najozloglašenijih evropskih krijumčara ljudi uhapšen je u Iraku nakon istrage BBC-a… »
Kriminal: Najtraženiji evropski krijumčar migranata zvani 'Škorpion' posle istrage BBC-ja

Kriminal: Najtraženiji evropski krijumčar migranata zvani 'Škorpion' posle istrage BBC-ja

BBC News 14.05.2024
Barzan Madžid, poznatiji kao Škorpion, bio je u bekstvu nakon što je prokrijumčario hiljade migranata u Veliku Britaniju. Jedan od najozloglašenijih evropskih krijumčara ljudi uhapšen je u Iraku nakon istrage BBC-ja. Barzan Madžid, zvani… »
Kriminal: Najtraženiji evropski krijumčar migranata zvani ‘Škorpion’ posle istrage BBC-ja

Kriminal: Najtraženiji evropski krijumčar migranata zvani ‘Škorpion’ posle istrage BBC-ja

Danas 14.05.2024
Jedan od najozloglašenijih evropskih krijumčara ljudi uhapšen je u Iraku nakon istrage BBC-ja. Barzan Madžid, zvani „Škorpion“, uhapšen je u nedelju ujutro u Iračkom Kurdistanu, rekao je visoki vladin zvaničnik. Nekoliko godina, on i njegova… »

Vesti dana »