Повезане вести
"Ударио ме је бехатоном. Онесвестио сам се, а он ме је шутирао. Био сам сав крвав": Наставник из Бачке Паланке, кога је ђак…
Блиц 14.05.2024
"Још сам отечен, стављам облоге и пијем лекове. У петак по подне изашао сам из болнице, и ево ме сада код куће. Не знам шта да кажем и мислим о овоме што се десило на радном месту. У октобру би требало да одем у пензију, и не… »
Огласио се претучени наставник из Бачке Паланке, испричао гнусне детаље пребијања: Тешко да ћу икад више ући у учионицу…
Дневник 14.05.2024
Још сам отечен, стављам облоге и пијем лекове. Када убоји мало спласну, мораћу код лекара на контролу, каже претучени наставник С. З. из Бачке Паланке. - У петак по подне изашао сам из болнице, и ево ме сада код куће. Не знам… »
"Не верујем да ћу се до пензије враћати у учионицу": Професор ког је ученик претукао у школи о инциденту
Мондо 14.05.2024
Претучен наставник из Баченке Планке налази се у јако лошем стању после инцидента у школи. Претучен наставник из Баченке Планке налази се у јако лошем стању после инцидента у школи. Наставник практичне наставе у бачкопаланачкој… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 18 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 3 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 42 минутајош 29 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 12 повезаних