Повезане вести
"Ударио ме је бехатоном. Онесвестио сам се, а он ме је шутирао. Био сам сав крвав": Наставник из Бачке Паланке, кога је ђак…
Блиц 14.05.2024
"Још сам отечен, стављам облоге и пијем лекове. У петак по подне изашао сам из болнице, и ево ме сада код куће. Не знам шта да кажем и мислим о овоме што се десило на радном месту. У октобру би требало да одем у пензију, и не… »
Огласио се претучени наставник из Бачке Паланке, испричао гнусне детаље пребијања: Тешко да ћу икад више ући у учионицу…
Дневник 14.05.2024
Још сам отечен, стављам облоге и пијем лекове. Када убоји мало спласну, мораћу код лекара на контролу, каже претучени наставник С. З. из Бачке Паланке. - У петак по подне изашао сам из болнице, и ево ме сада код куће. Не знам… »
"Не верујем да ћу се до пензије враћати у учионицу": Професор ког је ученик претукао у школи о инциденту
Мондо 14.05.2024
Претучен наставник из Баченке Планке налази се у јако лошем стању после инцидента у школи. Претучен наставник из Баченке Планке налази се у јако лошем стању после инцидента у школи. Наставник практичне наставе у бачкопаланачкој… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучић: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Форбес пре 49 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 29 минутајош 20 повезаних