Повезане вести

Проговорила мајка осумњиченог за убиство специјалца: "Рекла сам да се не свађају, а онда је одјекнуо пуцањ"

Проговорила мајка осумњиченог за убиство специјалца: "Рекла сам да се не свађају, а онда је одјекнуо пуцањ"

Телеграф 14.05.2024
Обојица су стали јер је уска улица, и кренуло је ко ће први да прође. Онда су изашли из кола и почели да се свађају. Рекла сам обојици да престану, испричала је мајка осумњиченог за убиство. Албанска полиција, која интензивно… »
Ужасан злочин после саобраћајне свађе Пред мајком пуцао специјалцу у главу

Ужасан злочин после саобраћајне свађе Пред мајком пуцао специјалцу у главу

Дневник 14.05.2024
А. М. (23), који се сумњичи да је јуче у једном селу код Фјера хладнокрвно пуцао у главу припаднику специјалних јединица албанске полиције након свађе у саобраћају, убиство је починио наочиглед своје мајке. Како јављају медији… »
Пред мајком пуцао специјалцу у главу: Албанац ликвидиран у подне насред улице, само што је кренуо на посао

Пред мајком пуцао специјалцу у главу: Албанац ликвидиран у подне насред улице, само што је кренуо на посао

Телеграф 14.05.2024
Осумњичени је у тренутку злочина био са мајком. Након пуцњаве камере су га снимиле како са мајком у аутомобилу одлази до куће свог ујака, која је удаљена око 4 километара од кобне раскрснице, рекао је извор. А. М. (23), који… »

Вести дана »