Повезане вести

СНС Врачар о предизборним нерегуларностима: Грађани треба да знају на какве је преваре спреман део опозиције

СНС Врачар о предизборним нерегуларностима: Грађани треба да знају на какве је преваре спреман део опозиције

Телеграф 14.05.2024
Општински одбор Врачар Српске напредне странке (СНС) саопштио је данас, поводом одлуке Општинске изборне комисије (ОИК) градске општине Врачар која је одбацила листу "Др Саво Манојловић и ја сам Врачар - Крени-промени" због… »
Реаговао СНС "Опозициони фантоми на изборима"

Реаговао СНС "Опозициони фантоми на изборима"

Ало 14.05.2024
Општински одбор Врачар Српске напредне странке реаговао је на изјаве опозиције. "Општински одбор Врачар Српске напредне странке овом приликом саопштава јавности нове нерегуларности дела опозиције и истовремено демантујемо лажи… »
Ко је све гласао за обарање листе Сава Манојловића на Врачару

Ко је све гласао за обарање листе Сава Манојловића на Врачару

Нова 14.05.2024
Изборна комисија на Врачару одбацила је листу Сава Манојловића због недостатака везаних за родну равноправност, односно због лошег редоследа заступљености полова на листи. Манојловић је и сам потврдио да је ово била његова… »
Одбијена и листа Сава Манојловића за Врачар – шта је образложење Изборне комисије

Одбијена и листа Сава Манојловића за Врачар – шта је образложење Изборне комисије

Н1 Инфо 14.05.2024
Одбијање опозиционих листа на локалним изборима заказаним за 2. јун, наставља се и у уторак. Према најновијим информацијама, одбијена је и листа "Др Саво Манојловић - И ја сам Врачар - Крени-промени". Како је наведено у… »
Зашто је одбијена листа Сава Манојловића за Врачар

Зашто је одбијена листа Сава Манојловића за Врачар

Недељник 14.05.2024
Масовно одбијање опозиционих листа на локалним изборима заказаним за 2. јун, наставља се и у уторак. Према најновијим информацијама, одбијена је и листа „Др Саво Манојловић – И ја сам Врачар – Крени-промени“, пише Н1. Како је… »

Нови магазин 14.05.2024
Масовно одбијање опозиционих листа на локалним изборима заказаним за 2. јун, наставља се и у уторак. Према најновијим информацијама, одбијена је и листа "Др Саво Манојловић - И ја сам Врачар - Крени-промени". Како је наведено у… »

Вести дана »