Повезане вести

Велики шок у истрази трагедије у Скадру: Ерџис пре трагедије спалио сву Алмину одећу?! Тужилаштво има нове снимке

Велики шок у истрази трагедије у Скадру: Ерџис пре трагедије спалио сву Алмину одећу?! Тужилаштво има нове снимке

Курир 14.05.2024
Ерџис Аризи спалио је наводно сву одећу своје супруге Алме мало пре него што се утопила у Бојани са троје њихове деце! Новинарка Анила Хоџа открила је нове детаље трагедије у Скадру где је Алма Арази (39) највероватније… »
"Рекла ми је да је видела мужа са новом девојком": Алмина јетрва открила потресне детаље - овако је описала последњи сусрет

"Рекла ми је да је видела мужа са новом девојком": Алмина јетрва открила потресне детаље - овако је описала последњи сусрет

Курир 14.05.2024
Валентина Арази, јетрва Алме Арази која се са троје деце бацила у реку Бојану саслушана је поново данас у Тужилаштву. Она је позвана да поново сведочи јер је тужилац сумњао у веродостојност њене изјаве о последњем сусрету са… »
Откривено шта се дешава са девојком због које је Алма са децом скочила у реку: Држе је изоловану, ево зашто

Откривено шта се дешава са девојком због које је Алма са децом скочила у реку: Држе је изоловану, ево зашто

Телеграф 14.05.2024
Такође је откривено да је девојка Ергиса Аразија, који је ухапшен због подстицања Алме на самоубиство, смештена у женски центар. Албанска новинарка Анила Хоџа открила је нове детаље о трагедији у Скадру, где се наводно… »
Нова сазнања о трагедији у Скадру: Након што је Алма отишла од куће, њен муж је урадио нешто страшно

Нова сазнања о трагедији у Скадру: Након што је Алма отишла од куће, њен муж је урадио нешто страшно

Б92 14.05.2024
Албанска новинарка Анила Хоџа открила је нове детаље о трагедији у Скадру, где је 39-годишња Алма А. окончала живот утапањем у реци Бојана заједно са своје троје деце, пише "ВоксНевс". Хоџа је рекла да се Алма и њен муж… »
Нова шокантна открића трагедије у Скадру: После Алминог одласка од куће муж урадио нешто невероватно

Нова шокантна открића трагедије у Скадру: После Алминог одласка од куће муж урадио нешто невероватно

Телеграф 14.05.2024
Хоџа је рекла да се Алма и њен муж Ергис Арази месец дана нису слагали, те док је она недавно напустила кућу, он је спалио све њене ствари. Албанска новинарка Анила Хоџа открила је нове детаље о трагедији у Скадру, где је… »
"Да сам знала да ће извршити самоубиство, никад је не бих пустила да оде": Алмина јетрва Валентина поново сведочила…

"Да сам знала да ће извршити самоубиство, никад је не бих пустила да оде": Алмина јетрва Валентина поново сведочила…

Блиц 14.05.2024
Валентина Арази, јетрва покојне Алме, која је са троје деце скочила у реку Бојану, данас је поново сведочила у Тужилаштву у Скадру. Њу је тужилац позвао да поново да исказ о последњем сусрету са Алмом и њеном децом, јер сумња… »
"Рекла ми је да је видела мужа са новом девојком": Алмина јетрва открила потресне детаље на саслушању

"Рекла ми је да је видела мужа са новом девојком": Алмина јетрва открила потресне детаље на саслушању

Телеграф 14.05.2024
Валентина је рекла да је Алма пре месец дана била код своје породице у Драчу због проблема које је имала у браку. Валентина Арази, јетрва Алме Арази која се са троје деце бацила у реку Бојану саслушана је поново данас у… »
Алмина јетрва поново пред судом! Опет мора да сведочи: Валентина је њу и децу последња видела пре ужасне трагедије у Скадру

Алмина јетрва поново пред судом! Опет мора да сведочи: Валентина је њу и децу последња видела пре ужасне трагедије у Скадру

Курир 14.05.2024
Валентина Арази, јетрва покојне Алме, која је са троје деце скочила у реку Бојану, јутрос је стигла у Тужилаштво у Скадру. Њу је тужилац позвао да поново да исказ о последњем сусрету са Алмом и њеном децом. Тужилаштво сумња… »
Алмина јетрва стигла у Тужилаштво, поново сведочи: Валентина је њу и децу последња видела пре скока у Бојану

Алмина јетрва стигла у Тужилаштво, поново сведочи: Валентина је њу и децу последња видела пре скока у Бојану

Телеграф 14.05.2024
Она је у зграду Тужилаштва у Скадру ушла у пратњи члана породице Арази. Валентина Арази, јетрва покојне Алме, која је са троје деце скочила у реку Бојану, јутрос је стигла у Тужилаштво у Скадру. Њу је тужилац позвао да поново… »

Вести дана »