Повезане вести
Ово је Драгана (36) која је страдала на кваду! Муж управљао возилом: "Нису имали ни дозволу ни кациге"
Мондо 14.05.2024
Драгана је погинула када је са мужем била на кваду који се на кривини преврнуо. Њен муж Иван је са повредама превезен у болницу. Драгана је погинула када је са мужем била на кваду који се на кривини преврнуо. Њен муж Иван је са… »
Сахрањена Драгана, која је страдала на кваду
Прокупље пресс 14.05.2024
На сеоском гробљу у Самариновцу у 13 часова сахрањена је Драгана С. (36) која је у недељу страдала у саобраћајној незгоди када је са супругом И.С. била на кваду. До несреће је дошло, када је супруг изгубио контролу над возилом… »
Ово је Драгана, мајка троје мале деце која је погинула код Житорађе: Данас је испраћају на вечни починак
Телеграф 14.05.2024
Она је преминула у Дому здравља у Житорађи, а њеном супругу се и даље боре за живот. Драгана С., мајка троје деце, две девојчице и једног дечака, из села Самариновац код Житорађе, погинула је пре два дана у селу Држановац када… »
Мајка троје малолетне деце страдала на кваду, село код Житорађе у жалости: „Муж јој је оперисан, надамо се да ће да преживи“…
Нова 14.05.2024
Драгана С. из села Самариновац код Житорађе, која је погинула у тешкој саобраћајној несрећи прекјуче у Држановцу, мајка је троје малолетне деце. Према речима мештана овог села она се налазила на кваду којим је управљао њен… »
"Кад сам чула као пушка да ме удари" Мајка троје деце погинула на кваду, мештани села код Житорађе: Надамо се да ће муж да…
Курир 14.05.2024
Драгана С. из села Самариновац код Житорађе, која је погинула у тешкој саобраћајној несрећи прекјуче у Држановцу, мајка је троје малоелтне деце. Према речима мештана овог села она се налазила на кваду којим је управљао њен… »
Вести дана »
(ВИДЕО) Студенти који пешаче из Пазара стигли у Ваљево, приређен им величанствен дочек уз ватромет
Н1 Инфо пре 48 минутајош 40 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 9 сатијош 20 повезаних
Обрадовић: Задовољан сам приступом, Миљеновић је одлично одиграо
Политика пре 13 минутајош 29 повезаних