Povezane vesti

Ovo je Dragana (36) koja je stradala na kvadu! Muž upravljao vozilom: "Nisu imali ni dozvolu ni kacige"

Ovo je Dragana (36) koja je stradala na kvadu! Muž upravljao vozilom: "Nisu imali ni dozvolu ni kacige"

Mondo 14.05.2024
Dragana je poginula kada je sa mužem bila na kvadu koji se na krivini prevrnuo. Njen muž Ivan je sa povredama prevezen u bolnicu. Dragana je poginula kada je sa mužem bila na kvadu koji se na krivini prevrnuo. Njen muž Ivan je sa povredama prevezen u… »
Ovo je Dragana koja je poginula kod Žitorađe: Majka troje dece pala sa kvada, lekari joj se borili za život

Ovo je Dragana koja je poginula kod Žitorađe: Majka troje dece pala sa kvada, lekari joj se borili za život

Blic 14.05.2024
Dragana S. iz sela Samarinovac kod Žitorađe, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći prekjuče u Držanovcu, majka je troje maloletne dece. Prema rečima meštana ovog sela, ona se nalazila na kvadu kojim je upravljao njen suprug I.S., kada je… »
Sahranjena Dragana, koja je stradala na kvadu

Sahranjena Dragana, koja je stradala na kvadu

Prokuplje press 14.05.2024
Na seoskom groblju u Samarinovcu u 13 časova sahranjena je Dragana S. (36) koja je u nedelju stradala u saobraćajnoj nezgodi kada je sa suprugom I.S. bila na kvadu. Do nesreće je došlo, kada je suprug izgubio kontrolu nad vozilom u krivini, te je… »
Ovo je majka troje dece koja je poginula na kvadu kod žitorađe: Za upravljačem bio njen suprug, a ovo su šok detalji…

Ovo je majka troje dece koja je poginula na kvadu kod žitorađe: Za upravljačem bio njen suprug, a ovo su šok detalji…

Kurir 14.05.2024
Na seoskom groblju u Samarinovcu danas u 13 časova sahranjena je Dragana Slavković (36) koja je u nedelju stradala u saobraćajnoj nezgodi kada je sa suprugom Ivanom bila na kvadu. Do nesreće je došlo, kada je suprug izgubio kontrolu nad vozilom u… »
Ovo je Dragana, majka troje male dece koja je poginula kod Žitorađe: Danas je ispraćaju na večni počinak

Ovo je Dragana, majka troje male dece koja je poginula kod Žitorađe: Danas je ispraćaju na večni počinak

Telegraf 14.05.2024
Ona je preminula u Domu zdravlja u Žitorađi, a njenom suprugu se i dalje bore za život. Dragana S., majka troje dece, dve devojčice i jednog dečaka, iz sela Samarinovac kod Žitorađe, poginula je pre dva dana u selu Držanovac kada se prevrnuo kvad… »
"Kad sam čula kao puška da me udari" Majka troje dece poginula na kvadu, meštani sela kod Žitorađe: Nadamo se da će muž…

"Kad sam čula kao puška da me udari" Majka troje dece poginula na kvadu, meštani sela kod Žitorađe: Nadamo se da će muž…

Kurir 14.05.2024
Dragana S. iz sela Samarinovac kod Žitorađe, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći prekjuče u Držanovcu, majka je troje maloeltne dece. Prema rečima meštana ovog sela ona se nalazila na kvadu kojim je upravljao njen suprug I.S., kada je… »
Majka troje maloletne dece stradala na kvadu, selo kod Žitorađe u žalosti: „Muž joj je operisan, nadamo se da će da…

Majka troje maloletne dece stradala na kvadu, selo kod Žitorađe u žalosti: „Muž joj je operisan, nadamo se da će da…

Nova 14.05.2024
Dragana S. iz sela Samarinovac kod Žitorađe, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći prekjuče u Držanovcu, majka je troje maloletne dece. Prema rečima meštana ovog sela ona se nalazila na kvadu kojim je upravljao njen suprug I.S., kada je… »
Dragana bila sa mužem na kvadu, prevrnuli se na krivini! Ona poginula, on teško povređen: "Imaju troje dece..."

Dragana bila sa mužem na kvadu, prevrnuli se na krivini! Ona poginula, on teško povređen: "Imaju troje dece..."

Mondo 14.05.2024
Dragana je sa mužem bila na kvadu koji su vozili u Držanovcu. Kako se navodi, prevrnuli su se na krivini, a nesrećna žena je poginula. Dragana je sa mužem bila na kvadu koji su vozili u Držanovcu. Kako se navodi, prevrnuli su se na krivini, a… »
"Kada sam čula, kao puška da me udari": Majka troje maloletne dece stradala na kvadu, selo kod Žitorađe u žalosti: Muž…

"Kada sam čula, kao puška da me udari": Majka troje maloletne dece stradala na kvadu, selo kod Žitorađe u žalosti: Muž…

Blic 14.05.2024
Dragana S. iz sela Samarinovac kod Žitorađe, koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći prekjuče u Držanovcu, majka je troje maloeltne dece. Prema rečima meštana ovog sela ona se nalazila na kvadu kojim je upravljao njen suprug I.S., kada je… »

Vesti dana »