Povezane vesti
Nakon pritiska opozicije Memić podnio ostavku – Grad se zadužuje sa još 300 miliona dinara
Sandžak press 14.05.2024
Ministart turizma i omladine Husein Memić podnio je ostavku na poziciji odbornika, nakon što su svi opozicioni odbornici izrazili protest zbog njegovog učešća u radu na današnjoj sjednici Skupštine Grada Novog Pazara. On je za skupštinskom… »
Ministar Memić podneo ostavku na odborničku poziciju
Sandžak haber 14.05.2024
Ministar turizma i omladine, Husein Memić, podneo je ostavku na odborničku poziciju u Skupštini Novog Pazara. On je, zbog nespojivosti ministarske i odborničke funkcije ostavku podneo na današnjem zasedanju Skupštine. -Ja sam ministar svih građana… »
Ministar Memić podneo ostavku na odborničku poziciju
IndeksOnline 14.05.2024
Ministar turizma i omladine, Husein Memić, podneo je ostavku na odborničku poziciju u Skupštini Novog Pazara. On je, zbog nespojivosti ministarske i odborničke funkcije ostavku podneo na današnjem zasedanju Skupštine. -Ja sam ministar svih građana… »
Memić podneo ostavku na odborničku poziciju
RTV Novi Pazar 14.05.2024
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: U izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba; Novi protesti širom Izraela; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu Međunarodnog krivičnog suda
RTV pre 0 minutajoš 24 povezane
Opozicija blokirala prilaz Beogradu na vodi: Besan narod ih rasteruje VIDEO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane