Povezane vesti
Treći sajam zapošljavanja na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu
RTV 14.05.2024
NOVI SAD - Sajam stručnog usavršavanja i zapošljavanja održaće se sutra, od 11 do 13 časova, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija u Novom Sadu (Vladimira Perića Valtera 4). Sajam se organizuje za studente Visoke poslovne škole(VPŠ), ali je… »
Sajam zapošljavanja u sredu u Visokoj poslovnoj školi
Moj Novi Sad 14.05.2024
Sajam stručnog usavršavanja i zapošljavanja održaće se u sredu, 15. maja, od 11 do 13 časova, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija (VPŠ) u Novom Sadu (Vladimira Perića Valtera 4) i otvoren je za sve zainteresovane studente Univerziteta u Novom… »
Sajam zapošljavanja za sve studente Univerziteta u Novom Sadu u sredu u Visokoj poslovnoj školi
Radio 021 14.05.2024
Sajam zapošljavanja i stručnog usavršavanja održaće se u sredu, 15.maja, u periodu od 11 do 13 časova, u holu Visoke poslovne škole strukovnih studija (Vladimira Perića Valtera 4, Novi Sad). Predstaviće se brojne kompanije iz oblasti turizma, trgovine… »
Vesti dana »
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
RTS pre 2 satajoš 35 povezanih
(Video) Jeziv udes Bermana u Japanu srećom bez posledica: "Srećan sam što mogu da vam javim da je sve okej, zaista mi je žao što se ovo dogodilo, izvinjavam se timu"
Dnevnik pre 44 minutajoš 29 povezanih
Elitne snage IDF izvršile prekograničnu operaciju prelaza iz Sirije u Liban
RTV pre 49 minutajoš 19 povezanih