Povezane vesti
Devojku oduševila radnica kurirske službe: Hvala carici, spasla mi je raspadnut dan! Evo šta je za nju kurirka uradila!
Kurir 14.05.2024
Velika većina građana pribegava onlajn kupovini, ali su često nezadovoljni kurirskim službama. Međutim, ima i onih kurira koji oduševljavaju kupce! Jedna korisnica nekadašnjeg Tvitera nedavno je pohvalila jednu kurirku. - Po prvi put u životu kurir mi se… »
Novosađanka pretrnula, Greškom isplatila čoveku 105.720 dinara: Tek sam našla posao, to su moje dve plate, očekujem dramu...…
Kurir 14.05.2024
Retko kad se desi radnicima banaka i menjačnica da strankama isplate više novca, ali ima i takvih slučajeva! U tim situacijama taj novac se odbija od plata zaposlenih, ali ima i onih poštenih koji višak novca vrate. To se desilo nedavno i jednoj… »
Vesti dana »

Reakcije na Vučićev poziv studentima: "Hapsiš i biješ, a kad vidiš da te se ne plaše glumiš mirotvorca"
Radio 021 pre 51 minutajoš 77 povezanih

Pljuskovi sa grmljavinom i gradom za sat vremena širom Srbije: Novo upozorenje RHMZ, na udaru i Beograd
Mondo pre 10 minutajoš 68 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 57 povezanih

Odobreno poskupljenje električne energije, ulazak u crvenu zonu sa manjom potrošnjom
Ozon press pre 1 satjoš 22 povezane