Povezane vesti
Radnica greškom isplatila čoveku 105.000 dinara: Očekivala je dramu, a evo kako je on reagovao
Blic 14.05.2024
Retko kad se desi radnicima banaka i menjačnica da strankama isplate više novca, ali ima i takvih slučajeva! U tim situacijama taj novac se odbija od plata zaposlenih, ali ima i onih poštenih koji višak novca vrate. To se desilo nedavno i jednoj… »
Devojku oduševila radnica kurirske službe: Hvala carici, spasla mi je raspadnut dan! Evo šta je za nju kurirka uradila!
Kurir 14.05.2024
Velika većina građana pribegava onlajn kupovini, ali su često nezadovoljni kurirskim službama. Međutim, ima i onih kurira koji oduševljavaju kupce! Jedna korisnica nekadašnjeg Tvitera nedavno je pohvalila jednu kurirku. - Po prvi put u životu… »
Novosađanka pretrnula, Greškom isplatila čoveku 105.720 dinara: Tek sam našla posao, to su moje dve plate, očekujem…
Kurir 14.05.2024
Retko kad se desi radnicima banaka i menjačnica da strankama isplate više novca, ali ima i takvih slučajeva! U tim situacijama taj novac se odbija od plata zaposlenih, ali ima i onih poštenih koji višak novca vrate. To se desilo nedavno i jednoj… »
Vesti dana »
Ješić nakon izlaska: Pritvor je nedostojan čoveka, pun je stenica i pretrpan ljudima
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih