Povezane vesti
"Alkohol je učinio svoje" Gagi Đogani ekskluzivno za Kurir o markovom incidentu: Luna nije dobro, svi smo loše (video)
Kurir 14.05.2024
Ekipa Kurira sačekala je Gagija ispred zgrade u kojoj živi, kako bismo čuli šta se dešava nakon sinoćnog privođenja njegovog zeta Marka Miljkovića, kao i gde se trenutno nalazi Luna. - Sve što vi znate znam i ja. Čuo sam se s Lunom, s njom sam konstantno… »
„Alkohol je uradio svoje“: Gagi Đogani se oglasio nakon što je njegov zet Marko Miljković uhapšen – „Luna nije dobro“…
Nova 14.05.2024
Marko Miljković, bivši rijaliti učesnik i jutjuber, zadržan je u pritvoru nakon sukoba sa komšijama. Marko Miljković je najpre ušao u svađu sa komšijama, a potom je i nasrnuo na policajce koji su ga priveli. Njegov tas Gagi Đogani sada se oglasio o svemu… »
"Blic" ispred Lunine i Markove zgrade na Bežanijskoj kosi: Stigla i Nina nakon haosa, auto joj skroz razlupan (video)
Blic 14.05.2024
Bivši rijaliti takmičara i jutjuber, Marko Miljković priveden je sinoć nakon što je ušao u sukob sa komšijama. On je zadržan u policiji, a njegova supruga Luna Đogani je sa ćerkama u njihovom stanu na Bežanijskoj kosi. Naime, sestra Lune Đogani, Nina… »
"Kvrcnulo mu nešto u glavi, pojma nemam!" Gagi progovorio o Markovom incidentu, pa otkrio gde je Luna
Mondo 14.05.2024
Nakon što je Marko Miljković priveden zbgo narušavanja javnog reda i mira, oglasio se Gagi Đogani. Nakon što je Marko Miljković priveden zbgo narušavanja javnog reda i mira, oglasio se Gagi Đogani. Marko Miljković odvežen je sinoć u psihijatrijsku… »
(Video) "Luna je ljuta na marka": Gagi Đogani na ivici suza: "Kvrcnulo mu je nešto u glavi, alkohol je uradio svoje"
Blic 14.05.2024
Marko Miljković priveden je sinoć nakon što je ušao u sukob sa komšijama, a bivšem rijaliti učesniku određeno je zadržavanje. Po njegovu suprugu , Lunu Đogani, sinoć je došao njen otac Gagi, a sada smo ga sreli dok je šetao psa. Gagi Đogani priznao je za… »
Gagi Đogani očajan zbog Lune, evo šta nam je rekao na ivici suza: "Nismo dobro, nema objašnjenja!"
Telegraf 14.05.2024
Kao ocu mu je teško palo sve kroz šta prolazi njegova ćerka. Ekipa Telegrafa snimila je Gagija Đoganija u trenutku kada je iz svog stana krenuo kod ćerke Lune Đogani čijem je mužu Marku Miljkoviću prošle noći određeno zadržavanje do 48 sati. Vidno tužni… »
Vesti dana »
Pakao prvog dana školske godine, zemljotres 7,8 rihtera, ima mrtvih! Ljuljao se General Santos, padale zgrade, deca prestavljena, uzbuna na cunami (foto, video)
Kurir pre 21 minutajoš 24 povezane
Nikolić (SNS): Srpska lista osvojila svih 10 mandata, ali ne očekujemo poštenje od Prištine
Danas pre 51 minutajoš 22 povezane
Izrael rano jutros izveo vazdušne udare na Iran: Eksplozije odjeknule u više gradova
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Meteorolozi u Srbiji najavljuju temperaturu od +33, a od ovog dana sledi nagli pad za 10 stepeni
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas počinje Petrovski post: Šta je dozvoljeno, a šta nije do 12. jula
Dnevnik pre 2 satajoš 9 povezanih