Povezane vesti
Reljić o novom programu “Filmski krugovi“ na Sterijinom pozorju (AUDIO)
RTV 14.05.2024
NOVI SAD - Revija dokumentarnih filmova "Filmski krugovi" biće održana od 27. maja do 2. juna u Areni Sinepleks u sklopu 69. Sterijinog pozorja. Obuhvata period od stvaranja Socijalističke federativne republike Jugoslavije do njenog raspada, suočavanja… »
ARENA: U prodaji ulaznice za "Filmske krugove" Sterijinog pozorja
Moj Novi Sad 14.05.2024
Novi program Sterijinog pozorja u Areni Cineplex od 27. maja do 1. juna... Novi program Sterijinog pozorja "Filmski krugovi" biće održan u bioskopu Arena Cineplex od 27. maja do 1. juna, a u okviru njega biće prikazano šest dokumentarnih filmova sa… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 23 minutajoš 36 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 57 povezanih

Ekskluzivno za kurir: Srbin spasao avion od teroriste! Zoran Nasteski oborio manijaka koji je pretio bombom – snimak obišao svet (video)
Kurir pre 28 minutajoš 26 povezanih