Povezane vesti
Kreativna radionica na temu veštačke inteligencije za kragujevačke srednjoškolce
RTK 14.05.2024
Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade u saradnji sa Univerzitetom u Kragujevcu i udruženjem Vajb organizovali su predavanja i kreativnu radionicu na temu veštačke inteligencije. To je, kažu, budućnost savremenog poslovanja i ključna karika za… »
Kreativna radionica za učenike srednjih škola „Veštačka inteligencija i mi“
U centar 14.05.2024
Predavanje i kreativnu radionicu na temu „Veštačka inteligencija i mi“ za učenike srednjih škola održana je na Fakultetu inženjerskih nauka u organizaciji grada Kragujevca i Kancelarije za mlade, a sa ciljem da se pokaže suštinska povezanost… »
Crveni krst dodelio nagrade autorima najboljih radova na konkursu „Pričajmo o zdravlju“
RTK 14.05.2024
Deci, autorima najboljih radova na literarno-likovnom konkursu „Pričajmo o zdravlju“, kragujevački Crveni krst je uručio vredne nagrade. Ovo je 15 godina zaredom da Crveni krst organizuje konkurs sa ciljem promocije zdravlja kod najmlađih. Na… »
Uručene nagrade dobitnicima konkursa „Pričajmo o zdravlju“
U centar 14.05.2024
Grad Kragujevac tradicionalno podržava konkurs „Pričajmo o zdravlju“ koji Crveni krst raspisuje već 15. godinu povodom Svetskog dana zdravlja, nagrađujući autore najboljih likovnih i literarnih radova, učenike osnovnih i srednjih škola. Za… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Kurtijeva Pirova pobeda ili novi premijerski mandat
Danas pre 53 minutajoš 13 povezanih
Filadelfija skinula krunu Kanzas Sitiju na 59. Superbolu (video)
Sportski žurnal pre 16 minutajoš 14 povezanih
Tramp najavio carine od 25 odsto na sav uvoz čelika i aluminijuma: "Ako oni nama naplaćuju, i mi ćemo njima"
Euronews pre 53 minutajoš 9 povezanih