Повезане вести

Креативна радионица на тему вештачке интелигенције за крагујевачке средњошколце

Креативна радионица на тему вештачке интелигенције за крагујевачке средњошколце

РТК 14.05.2024
Град Крагујевац и Канцеларија за младе у сарадњи са Универзитетом у Крагујевцу и удружењем Вајб организовали су предавања и креативну радионицу на тему вештачке интелигенције. То је, кажу, будућност савременог пословања и… »
Креативна радионица за ученике средњих школа „Вештачка интелигенција и ми“

Креативна радионица за ученике средњих школа „Вештачка интелигенција и ми“

У центар 14.05.2024
Предавање и креативну радионицу на тему „Вештачка интелигенција и ми“ за ученике средњих школа одржана је на Факултету инжењерских наука у организацији града Крагујевца и Канцеларије за младе, а са циљем да се покаже… »
Црвени крст доделио награде ауторима најбољих радова на конкурсу „Причајмо о здрављу“

Црвени крст доделио награде ауторима најбољих радова на конкурсу „Причајмо о здрављу“

РТК 14.05.2024
Деци, ауторима најбољих радова на литерарно-ликовном конкурсу „Причајмо о здрављу“, крагујевачки Црвени крст је уручио вредне награде. Ово је 15 година заредом да Црвени крст организује конкурс са циљем промоције здравља код… »
Уручене награде добитницима конкурса „Причајмо о здрављу“

Уручене награде добитницима конкурса „Причајмо о здрављу“

У центар 14.05.2024
Град Крагујевац традиционално подржава конкурс „Причајмо о здрављу“ који Црвени крст расписује већ 15. годину поводом Светског дана здравља, награђујући ауторе најбољих ликовних и литерарних радова, ученике основних и средњих… »

Вести дана »