Povezane vesti
Sergej Trifunović objavio fotografiju crkvenog venčanja!
Svet plus 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović stao je na "ludi kamen" pre dva dana, a sada je objavio fotografiju crkvenog venčanja gde ponosno gleda u objektiv... Vest o vezi Sergeja Trifunovića, pa i o njegovom venčanju sa Isidorom, iznenadila je mnoge. Glumac je stupio… »
„Trenutak sa mojom kraljicom“: Sergej Trifunović podelio fotografiju sa crkvenog venčanja
Nova 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović pre dva dana zakleo se na večnu ljubav svojoj partnerki Isidori Miljanović. Sergej Trifunović je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih… »
(Foto) "Trenutak sa mojom kraljicom": Sergej Trifunović objavio fotografiju sa crkvenog venčanja - Isidora zatvorenih očiju…
Blic 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović pre dva dana je stao na "ludi kamen" sa Isidorom Miljanović. Sergej je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja. - Trenutak sa mojom… »
Prve fotografije sa venčanja Sergeja Trifunovića, ljubav je od njega napravila čudo: Glumac i njegova kraljica u zanosu FOTO
Svet & Skandal 14.05.2024
Oženio se Sergej Trufunović neprikosnovenom lepoticom Oženio se Sergej Trifunović i to pre dva dana sa prelepom plavušom, Isidorom Miljanović. Sergej Trifunović je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je… »
„Mlada kao Dončić“: Sergej Trifunović podelio snimak sa tajnog venčanja sa lepom Isidorom
Nova 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović oženio se u nedelju, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak sa slavlja. Na snimku zabeležen je momenat u kom mlada Isidora Mijanović baca bidermajer. „Mlada ko Dončić. Na Banetovoj svadbi ja sam uhvatio… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu: Ovako se pisalo u Severnoj Makedoniji, Hrvatskoj, BiH, Rusiji, Albaniji, KiM...
Blic pre 47 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Optuženi za teško delo: Određeno zadržavanje odgovornim licima neregistrovanog doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 35 minutajoš 2 povezane