Povezane vesti
„Trenutak sa mojom kraljicom“: Sergej Trifunović podelio fotografiju sa crkvenog venčanja
Nova 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović pre dva dana zakleo se na večnu ljubav svojoj partnerki Isidori Miljanović. Sergej Trifunović je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja… »
(Foto) "Trenutak sa mojom kraljicom": Sergej Trifunović objavio fotografiju sa crkvenog venčanja - Isidora zatvorenih očiju, a…
Blic 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović pre dva dana je stao na "ludi kamen" sa Isidorom Miljanović. Sergej je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja. - Trenutak sa mojom… »
Prve fotografije sa venčanja Sergeja Trifunovića, ljubav je od njega napravila čudo: Glumac i njegova kraljica u zanosu FOTO
Svet & Skandal 14.05.2024
Oženio se Sergej Trufunović neprikosnovenom lepoticom Oženio se Sergej Trifunović i to pre dva dana sa prelepom plavušom, Isidorom Miljanović. Sergej Trifunović je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano… »
„Mlada kao Dončić“: Sergej Trifunović podelio snimak sa tajnog venčanja sa lepom Isidorom
Nova 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović oženio se u nedelju, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak sa slavlja. Na snimku zabeležen je momenat u kom mlada Isidora Mijanović baca bidermajer. „Mlada ko Dončić. Na Banetovoj svadbi ja sam uhvatio… »
Vesti dana »
Ko je glavni pretendent za sticanje vlasništva u NIS-u: Emiratska firma ADNOC sve bliža kupovini, preneo FT
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane
Da li vlada nestašica evra? Euronews Srbija proverava kakva je situacija u menjačnicama
Euronews pre 2 satajoš 9 povezanih
Rekordne cene peleta, poskupeo za više od 50 odsto: Drakulić kaže da ga ima za izvoz, a prodavac iz Čačka da je nestašica
N1 Info pre 4 satijoš 7 povezanih
Zaraženo više od 400 mališana, čak 14 žarišta u Beogradu: Kako da prepoznate dečje gliste i kako se leče
Nova pre 3 satajoš 3 povezane
Stefanović (SSP): Vučićeva ideja o ulasku Zapadnog Balkana u EU zvuči neverovatno
Beta pre 52 minutajoš 25 povezanih