Povezane vesti
„Trenutak sa mojom kraljicom“: Sergej Trifunović podelio fotografiju sa crkvenog venčanja
Nova 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović pre dva dana zakleo se na večnu ljubav svojoj partnerki Isidori Miljanović. Sergej Trifunović je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja… »
(Foto) "Trenutak sa mojom kraljicom": Sergej Trifunović objavio fotografiju sa crkvenog venčanja - Isidora zatvorenih očiju, a…
Blic 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović pre dva dana je stao na "ludi kamen" sa Isidorom Miljanović. Sergej je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja. - Trenutak sa mojom… »
Prve fotografije sa venčanja Sergeja Trifunovića, ljubav je od njega napravila čudo: Glumac i njegova kraljica u zanosu FOTO
Svet & Skandal 14.05.2024
Oženio se Sergej Trufunović neprikosnovenom lepoticom Oženio se Sergej Trifunović i to pre dva dana sa prelepom plavušom, Isidorom Miljanović. Sergej Trifunović je sada, na svom Instagram profilu, objavio fotografiju sa crkvenog venčanja koje je održano… »
„Mlada kao Dončić“: Sergej Trifunović podelio snimak sa tajnog venčanja sa lepom Isidorom
Nova 14.05.2024
Glumac Sergej Trifunović oženio se u nedelju, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak sa slavlja. Na snimku zabeležen je momenat u kom mlada Isidora Mijanović baca bidermajer. „Mlada ko Dončić. Na Banetovoj svadbi ja sam uhvatio… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) jako nevreme počinje tačno u ovo vreme! Evo kako će se olujni oblak kretati preko Srbije, iz sata u sat i šta nam sve donosi
Blic pre 12 minutajoš 7 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana