Повезане вести

Ко је навијач нестао у Португалу? Крцат досије, туче, насиље на утакмицама, закуцао се у цецину кућу! Арсина мама моли за…

Ко је навијач нестао у Португалу? Крцат досије, туче, насиље на утакмицама, закуцао се у цецину кућу! Арсина мама моли за…

Курир 14.05.2024
Немања Арсеновић (38), звани Арса, чија је мајка објавила потресне видее на друштвеној мрежи Тикток у којима моли за помоћ у проналажењу сина, добро је познат српском правосуђу. Његово име помињало се у медијима у септембру… »
Нестао навијач, мајка у сузама моли за помоћ: Арси се траг изгубио 11. фебруара 2023! "знам да ми син није цвеће, али..."…

Нестао навијач, мајка у сузама моли за помоћ: Арси се траг изгубио 11. фебруара 2023! "знам да ми син није цвеће, али..."…

Курир 14.05.2024
На друштвеној мрежи Тикток мама навијача Црвене звезде, који је помињан као нападач на Цецину кућу, објавила да тражи сина који је нестао у Португалу и од фебуара 2023. нема никакву информацију о њему. Немања Арсеновић (38)… »
Хапшен због убиства, пуцао са жртвом беливуковог клана! Ко је нестали навијач Звезде, сви га знају по једном инциденту

Хапшен због убиства, пуцао са жртвом беливуковог клана! Ко је нестали навијач Звезде, сви га знају по једном инциденту

Мондо 14.05.2024
Нестали навијач Немања Арсеновић познат је у јавности по инциденту испред Цецине куће, а има и прилично дебео досије. Нестали навијач Немања Арсеновић познат је у јавности по инциденту испред Цецине куће, а има и прилично дебео… »
"Није цвећка, али није ни најгори": Арса је нестао пре годину дана, а његова мајка тражи само једно - истину!

"Није цвећка, али није ни најгори": Арса је нестао пре годину дана, а његова мајка тражи само једно - истину!

Телеграф 14.05.2024
Немања Арсеновић је, иначе, од раније познат Српској јавности. Он се 2018. године својим Мини Купером закуцау у кућу српске певачице, Цеце Ражнатовић у Улици Љутице Богдана у Београду. Немања Арсеновић Арса (38), навијач… »
Нестао навијач звезде, мајка моли за помоћ! Јавности познат по инциденту који је шокирао Србију

Нестао навијач звезде, мајка моли за помоћ! Јавности познат по инциденту који је шокирао Србију

Мондо 14.05.2024
Навијач Црвене звезде Немања Арсеновић нестао је у фебруару 2023. године, а његова мајка је на "ТикТоку" упутила апел за помоћ. Навијач Црвене звезде Немања Арсеновић нестао је у фебруару 2023. године, а његова мајка је на… »
Јавио се са пумпе, никад више га нико није чуо! Немања Арсеновић мистериозно је нестао у Португалу, иза себе има дебео…

Јавио се са пумпе, никад више га нико није чуо! Немања Арсеновић мистериозно је нестао у Португалу, иза себе има дебео…

Блиц 14.05.2024
На друштвеним мрежама већ неколико дана кружи апел мајке младића из Београда, Немање Арсеновића званог Арса, којем се сваки траг изгубио 11. фебруара 2023. године када се јавио са бензинске станице у Португалу. Забринута мајка… »

Вести дана »