Povezane vesti
"Nek mu kosti ostanu u zatvoru": Sestra nasmrt pretučenog harmonikaša iz Niša o kazni za ubicu: "Zaslužuje doživotnu, brat mi…
Blic 14.05.2024
"Samo bi me doživotna robija za ubicu mog brata nekako utešila, mada mislim da nijedna kazna za ono što mu je učinjeno nije dovoljna. Moj brat je umro u mukama, tučen onako kako ni životinja zaslužuje i to samo zato što se jednom obesnom čoveku nije… »
“Bila bih zadovoljna samo doživotnom robijom, brat mi je umro u mukama”: Potresna ispovest sestre harmonikaša koji je nasmrt…
Nova 14.05.2024
"Samo bi me doživotna robija za ubicu mog brata nekako utešila, mada mislim da nijedna kazna za ono što mu je učinjeno nije dovoljna. Moj brat je umro u mukama, tučen onako kako ni životinja zaslužuje i to samo zato što se jednom obesnom čoveku nije… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji nestabilno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
Novi magazin pre 10 minutajoš 18 povezanih

"Lažni prijatelj": Frankfurter algemajne cajtung o odnosu Vučića sa Putinom i Zapadom
N1 Info pre 20 minutajoš 1 povezana

Jumko i Komrad platili 120.000 za prevoz radnika na skup naprednjaka u Vranjskoj Banji
Vranje news pre 20 minutajoš 1 povezana

Kamioni čekaju do dva sata: Bez zadržavanja na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila
Blic pre 11 satijoš 4 povezane