Повезане вести

Цецина вила на Дедињу украшена никад лепше! Спремно славље до зоре због рођења Вељковог трећег сина, све пршти од луксуза…

Цецина вила на Дедињу украшена никад лепше! Спремно славље до зоре због рођења Вељковог трећег сина, све пршти од луксуза…

Курир 14.05.2024
Богдана и Вељко Ражнатовић добили су данас трећег сина Исаију. Брачни пар постао је богатији за још једног члана породице, поред наследника Жељка и Крстана, стигао је и Исаија. Како то обично и бива породица Ражнатович увек… »
"Матора сам да имам још једно дете" На велико славље стигла и Маја Беровић, Цеца је дочекала као најрођенију (видео)

"Матора сам да имам још једно дете" На велико славље стигла и Маја Беровић, Цеца је дочекала као најрођенију (видео)

Курир 14.05.2024
Богдана и Вељко Ражнатовић добили су данас трећег сина Исаију, а како то обично и бива породица Ражнатович увек овакве и сличне догађаје уприличи журком за памћење. Поред многих других познатих личности на славље је стигла… »
Курир на лицу места: Цеца као барбика стигла на славље! Појавила се никад лепша, не крије срећу због рођења трећег унука

Курир на лицу места: Цеца као барбика стигла на славље! Појавила се никад лепша, не крије срећу због рођења трећег унука

Курир 14.05.2024
Богдана и Вељко Ражнатовић добили су данас трећег сина Исаију, а како то обично и бива породица Ражнатович увек овакве и сличне догађаје уприличи журком за памћење. Спољашњост виле украшена је плаво-белом декорацијом и… »
Тетке не крију радост због Исаијиног рођења: Већ су почеле да славе (фото)

Тетке не крију радост због Исаијиног рођења: Већ су почеле да славе (фото)

Свет & Скандал 14.05.2024
Исаија Ражнатовић обрадовао тетке, већ почеле да славе Породица Ражнатовић данас има велики разлог за славље, јер је постала богатија за још једног члана. Син Богдане и Вељка, Исаија Ражнатовић данас је стигао на свет и донео… »
Тетка сипала ракију и наздравља! Цеца Ражнатовић трећи пут бака, Богданина сестра већ слави!

Тетка сипала ракију и наздравља! Цеца Ражнатовић трећи пут бака, Богданина сестра већ слави!

Мондо 14.05.2024
Бојана Родић, супруга Мирка Шијана, посветила сестри и сестрићу емотивну поруку. Бојана Родић, супруга Мирка Шијана, посветила сестри и сестрићу емотивну поруку Богдана и Вељко Ражнатовић, син Светлане Цеце Ражнатовић, добили су… »
Славље у дому Шијан, након што се породила Богдана: Мирко и Бојана наздрављају уз ракију, имају јаке поруке

Славље у дому Шијан, након што се породила Богдана: Мирко и Бојана наздрављају уз ракију, имају јаке поруке

Телеграф 14.05.2024
Мирко и Бојана су наздравили у својој вили. Вељко и Богдана Ражнатовић добили су данас трећег сина Исаију, а њена сестра Бојана са супругом Мирком већ је почела да слави. Весеље је и у дому Богданине сестре Бојане и њеног… »

Вести дана »