Povezane vesti

Oglasila se zadrugarkina porodica nakon vesti o trudnoći u eliti: Bili smo u šoku, njoj želimo sreću, a Terzi...

Oglasila se zadrugarkina porodica nakon vesti o trudnoći u eliti: Bili smo u šoku, njoj želimo sreću, a Terzi...

Kurir 14.05.2024
Milica Veličković i Borislav Terzić Terza postaće roditelji, pokazao je test za trudnoću koji je učesnica "Elite" uradila sinoć, tokom "Pretresa nedelje". Vest da će postati roditelji isprva šokirala i rasplakala, a potom su, nakon podrške… »
Veliki šef doneo odluku, a tiče se trudne takmičarke Elite: Evo koje pravilo od sada u rijalitiju važi za nju i njenog…

Veliki šef doneo odluku, a tiče se trudne takmičarke Elite: Evo koje pravilo od sada u rijalitiju važi za nju i njenog…

Blic 14.05.2024
Takmičarka "Elite" Milica Veličković je u trudna, a ona i njen dečko Borislav Terzić Terza će uskoro postati roditelji. Na tome im je čestitao i Veliki šef, koji je poslao pismo u Elitu. - Draga Elito, pre svega želimo da česititamo Milici i… »
"U šoku sam": Rijaliti učesnica saznala da je trudna, njena majka se odmah oglasila: "Nije mi lako", a evo šta kaže Terzin…

"U šoku sam": Rijaliti učesnica saznala da je trudna, njena majka se odmah oglasila: "Nije mi lako", a evo šta kaže Terzin…

Blic 14.05.2024
Borislav Terzić Terza i Milica Veličković u emisiji "Pretres nedelje" saznali su da će postati roditelji. Tim povodom se odmah oglasila njena majka Danica, koja je otkrila da je u šoku. - Još uvek sam malo u šoku. Šta god da se desi ja sam uz nju… »

Vesti dana »