Povezane vesti
On, ona, ono ili oni: Šta znači kada je neko nebinarna osoba i kojom je zamenicom oslovljavati?
N1 Info 14.05.2024
Šta znači kada je neko nebinarna osoba i kojom zamenicom treba da je oslovljavamo, pitanja su koja su dospela u žižu interesovanja, nakon što je Nemo, pobednik na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, za sebe rekao da je - nebinaran. Naime, nebinarne osobe su… »
„Ja sam nebinarna osoba i u vezi sam sa dečkom iz Srbije. Ovo pitanje me najviše muči“
Nova 14.05.2024
Šta zapravo znači nebinarna osoba i kako glasi ispravna zamenica za nebinarne osobe u srpskom jeziku? Sa ovim problem se susreo jedan par, a odgovor smo pronašli od ljudi koji pružaju psihološku i pravnu podršku LGBT+ osobama. Nemo, predstavnik… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane