Povezane vesti
Porodila se Danijela Karić – suprug joj se obratio emotivnim rečima: „Ti si moja boginja“
Nova 15.05.2024
Pevačica Danijela Karić porodila se danas i na svet donela ćerku Milicu. Milica je četvrto dete poznate pevačice. Na svom Instagram profilu oglasio se Danijelin muž i koreograf Ivan Mileusnić koji nije krio koliko je ponosan što je njihova porodica… »
Prva slika Danijele Karić nakon porođaja! Ponosni tata objavio dirljiv kadar sa bebom: "Ti si moja boginja"
Telegraf 15.05.2024
Danijeli je ovo četvrto dete. Profesionalni plesač i koreograf Ivan Mileusnić objavio je prvu fotografiju svoje supruge Danijele Karić, nakon što je jutros, 15. maja, na svet donela njihovo drugo zajedničko dete, a njeno četvrto. - Ljubavi moja! Ti si… »
Porodila se Danijela Karić! Na svet donela devojčicu kojoj su dali popularno srpsko ime, Ivan van sebe: "Ti si moja boginja"
Kurir 15.05.2024
Pevačica Danijela Karić (40) porodila se danas i na svet donela ćerku Milicu, koja je njeno četvrto dete. Naime, na svom Instagram profilu oglasio se Danijelin muž i koreograf Ivan Mileusnić. - Ljubavi moja. Ti si heroj, ti si car, ti si najhrabrija… »
Vesti dana »

Pad nezaposlenosti i rast zaposlenosti u Srbiji: Siniša Mali objavio važne podatke za našu zemlju
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane

Tužilaštvo u Novom Sadu: Bačulov se brani sa slobode, odbačen zahtev za određivanje pritvora
NIN pre 2 satajoš 31 povezana

Određen pritvor osumnjičenoj da je bebu ostavila u kesi kod kontejnera u Zemunu
Sputnik pre 31 minutajoš 31 povezana

Direktorka UM Aleksandra Subotić o snimku Lučić-Miler: Vlast želi da ugasi nezavisno novinarstvo
N1 Info pre 31 minutajoš 25 povezanih