Повезане вести

„Сва врата овог света су ми отворена осим врата мог дома“: Патријарху и епископима забрањен улазак на Косово, Сабор почео у…

„Сва врата овог света су ми отворена осим врата мог дома“: Патријарху и епископима забрањен улазак на Косово, Сабор почео у…

Нова 15.05.2024
Уместо у Пећкој патријашији редовно заседање Сабора Српске православне цркве почело је у Београду, партијарху и седморици епископа власти у Приштини нису јуче дозволили да уђу на Косово. „Сва врата овог света су ми отворена осим… »
Оливер Вархељи у опроштајној посети Србији: Пропутовање завршио у Новом Саду и Суботици јер и он је у кампањи

Оливер Вархељи у опроштајној посети Србији: Пропутовање завршио у Новом Саду и Суботици јер и он је у кампањи

Нова 15.05.2024
Опроштајна посета Оливера Вархељиа завршена је у Новом Саду и Суботици јер и он је у кампањи, а на изборима за Европски парламент могу да гласају и Мађари у Србији који имају двојно држављанство. По доласку ширио је оптимизам… »
"То је непримерени чин": Новинари за "Блиц" ТВ о забрани уласка српском патријарху Порфирију на Косово и Метохију (видео)

"То је непримерени чин": Новинари за "Блиц" ТВ о забрани уласка српском патријарху Порфирију на Косово и Метохију (видео)

Блиц 14.05.2024
Власти у Приштини јуче су забраниле патријарху Порфирију да дође у Пећку Патријаршију, где је требало да са осталим архијерејима литургијски отвори овогодишње заседање Светог Архијерејског Сабора СПЦ. Министарство спољних… »

Вести дана »