Povezane vesti
Kakve divne reči Dada Topića o Beogradu: "Ja sam beogradsko dete i tako ću i da ostanem"
Telegraf 15.05.2024
Muzičar je dobio veliki aplauz. Proslavljeni muzičar Dado Topić je tokom promocije pesme "Ja verujem", koja je posvećena pokojnom basisti grupe Generacija 5 Milošu Stojisavljeviću - Cajgeru, izgovorio prelepe reči o Beogradu. "Pre nego što se dotaknemo… »
Generacija 5 i Dado Topić na promociji predstavili pesmu "Ja verujem" koja je posvećena Cajgeru
Telegraf 15.05.2024
Miloš Stojisavljević Cajger, koji je preminuo, bio je dugogodišnji basista benda Generacija 5. U RTS klubu u Beogradu održana je promocija pesme "Ja verujem", koja je posveća Milošu Stojisavljeviću Cajgeru, pokojnom muzičaru koji je bio basista grupe… »
Vesti dana »
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 3 satajoš 87 povezanih
Veliki požar na kući u centru Čačka: Gori krovna konstrukcija, vatrogasne ekipe na licu mesta (FOTO)
RINA pre 6 satijoš 32 povezane
Pronađena tela brata i sestre u stanu na Bežanijskoj kosi: Komšije osetile neprijatan miris, sumnja se na ubistvo i samoubistvo
Dnevnik pre 1 danjoš 24 povezane
Tropski talas u Srbiji: U 19 časova najtoplije u Zrenjaninu i Kikindi sa 36 stepeni, na Kopaoniku 20.
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 36 povezanih
Završeno obeležavanje 21. meseca od pogibije 16 ljudi u tragediji na novosadskoj Železničkoj stanici
Insajder pre 3 satajoš 21 povezana