Повезане вести
Јокић самоуверен после бруталне партије и победе: "Идемо у Минесоту по још једну..."
Телеграф 15.05.2024
Јокић је бриљирао на мечу против Минесоте, пошто је постигао 40 поена и имао је 13 асистенција и седам скокова. Денвер је губио 2:0 у серији, али је после три узастопне победе стигао надомак пласмана у финале Западне… »
Сад и Двајт Хауард има шта да каже о Јокићу ФОТО
Б92 15.05.2024
Бивши НБА кошаркаш Двајт Хауард осврнуо се на још једну сјајну партију Николе Јокића. Српски центар је доминирао у победи Денвера у петом мечу полуфинала Запада (112:97). Јокић је утакмицу завршио са 40 поена, седам скокова, 13… »
Гобер се помирио са судбином: "Лопта је опет ушла..."
Б92 15.05.2024
Француски кошаркаш Руди Гобер морао је да ода признање Николи Јокићу за партију у петом мечу полуфинала Запада. Нагетси су славили на свом терену 112:97 и тако повели са 3-2 у овој серији плеј-офа. Јокић је утакмицу завршио са… »
"Не волим Јокића. Као рекреативац је" ВИДЕО
Б92 15.05.2024
Популарни амерички репер Лил Вејн није попут многих одушевљен Николом Јокићем. Напротив, осведочени навијач Лос Анђелес Лејкерса признаје супротно, да му се игра српског центра уопште не допада. Свакако да му је тешко пало то… »
Финч: МВП издање Јокића, нисмо имали решење ВИДЕО
Б92 15.05.2024
Крис Финч, тренер кошаркаша Минесоте, признао је да је Никола Јокић још једном био нерешива енигма за његов тим. Јокић је са 40 поена био најзаслужнији што је Денвер добио пети меч у полуфиналној серији на Западу и што је са 0-2… »
Како изгледа када „чуваш“ Јокиц́а: „Ма, можемо само да се смејемо и донесемо му цвец́е“
Вести онлине 15.05.2024
Како је само добро одиграо Никола Јокиц́ против Минесоте! Показао је какав је мајстор, да је најбољи играч на свету, а то су потврдили и кошаркаши противничке екипе Руди Гобер и Ентони Едвардс. Јокиц́ је директно „произвео“… »
Звезда Реала: Јокић није МВП…
Спорт клуб 15.05.2024
Нападач мадридског Реала Винисијус Жуниор не слаже се да је кошаркаш Денвер Нагетса Никола Јокић најбољи играч НБА лиге у сезони 2023/24. Српском кошаркашу је пре петог меча полуфинала плеј-офа Западне конференције НБА лиге… »
Денвер = чудо: Како је тајна вечера Нагетса на коју није позван само Јокићев омиљни саиграч спасила сезону Николи и НБА…
Вечерње новости 15.05.2024
Денвер и Никола Јокић су били понижени у прве две утакмице са Минесотом. И то понижени пред сопственим навијачима, у мечевима на "миљу надморске висине", у хали која представља најтеже НБА гостовање, али у којој су… »
Звезда пронашла решење за позицију десног бека!? Марку Марину и екипи један играч посебно запао за око! (видео)
Хот спорт 15.05.2024
Морају да појачају бековске позиције. Црвена звезда несумњиво има веома моћан навални део тима, али позади нешто као да ‘шкрипи’. То није проблем био само ове сезоне, већ неколико година у назад. Свесни су тога и београдски… »
Огласила се и ФИБА о чуду природе ФОТО
Б92 15.05.2024
Никола Јокић и претходне вечери имао је феноменално издање у полуфиналу плеј-офа НБА лиге. Његови Денвер Нагетси славили су на свом терену са 112:97 и тако преокренули у полуфиналној серији Запада на 3-2 против Минесоте. Јокићу… »
Нико неће да чува Јокића: НБА легенда побеснела на Рудија Гобера! (видео)
Хот спорт 15.05.2024
Српски центар је страх и трепет у најјачој лиги света. Никола Јокић је са својим Денвером синоћ остварио победу којом су стигли до 3:2 у оквиру полуфиналне серије Западне конференције. Троструки МВП НБА лиге уписао је чак 40… »
Речи едвардса одзвањају: Ево шта је звезда Минесоте поручила Јокићу
Денвер нагетси савладали су екипу Минесота тимбервулвса резултатом 112:97, чиме су преокренули серију и повели са 3-2, а након меча Ентони Едвардс је коментарисао сусрет и поменуо Николу Јокића. Фото: Профимедиа Јокић је убацио… »
Стварно је невероватан: Јокић претекао Шакила О'Нила на још једној листи
Кошаркаши Денвер нагетса савладали су екипу Минесота тимбервулвса 112:97 и преокренули у серији на 3-2, а Никола Јокић је победи допринео са 40 поена и 12 асистенција, чиме је направио помак на још једној листи. ФОТО: Тањуг/АП… »
Јокић исписује историју: Најбољи кошаркаш данашњице претекао легендарног Шека!
Хот спорт 15.05.2024
Јокић показује да је један од најбољих високих играча у историји кошарке Никола Јокић наставља да пише историју у НБА лиги, док је својим изузетним наступом против Минесоте у победи Денвера (112:97), постигао не само 40 поена… »
Јокић престигао Шекила О'Нила
Б92 15.05.2024
Српски кошаркаш Никола Јокић наставио је да исписује историју у НБА лиги. Центар Денвера је у победи над Минесотом (112:97) уз 40 поена, имао и 12 асистенција. Дошао је до "коте" 591, када су у питању завршна додавања у плеј-оф… »
НБА легенда запањена потезом Гобера: "Ти си најбољи дефанзивац - ти чуваш МВП-а"
Б92 15.05.2024
Бивши НБА кошаркаш Реџи Милер, који сада ради као коментатор "ТНТ-а", био је изненађен једним потезом Рудија Гобера на мечу са Денвером. Нагетси су славили на свом терену са 112:97 и преокренули у полуфиналној серији Западне… »
Јокићев мрзитељ се огласио: „Ово је казна шта он ради овим људима“
Хот спорт 15.05.2024
Јокићева МВП награда је месцима била главна тема медија у Америци Никола Јокић је поново одушевио кошаркашки свет својом импресивном игром у победи Денвер Нагетса над Минесотом, доносећи тиму вођство од 3:2 у серији полуфинала… »
Ривал о Јокићевом умећу: Могу само да се смејем, то је једино што могу, он је МВП. Морам да му однесем цвеће (видео)
Спортски журнал 15.05.2024
Не знам шта смо могли да му урадимо данас. Он је био тај - с осмехом на лицу зборио је најбољи играч Минесоте Ентони Едвардс. Пети меч полуфинала плеј-офа Западне конференције НБА лиге донео је победу Денвера над Минесотом и… »
Никола Јокић у шаљивом маниру: Чудо сам природе, зашто да не покажем својој атлетицизам
Данас 15.05.2024
Најбољи играч пете утакмице полуфинала плеј-офа Западне конференције, Никола Јокић деловао је веома расположено и после меча на коме је остварио учинак од 40 поена, 13 асистенција, и седам скокова, а Денвер повео са 3:2 у… »
Јокић: Ја сам чудо природе! (ВИДЕО)
Вести онлине 15.05.2024
Никола Јокић је поново демонстрирао да је тренутно најбољи кошаркаш на планети. Блиставом партијом у којој је уписао 40 поена, 13 асистенција, седам скокова, без иједне грешке практично је сам победио Минесоту 112:97 и донео… »
Па где баш то питање: Новинари питали Гобера како је чувати Јокића и погодили му болну тачку!
Хот спорт 15.05.2024
Јокић је био готово немогућ за чување Након што су многи предвиђали лаган пролаз Минесоте кроз серију, Денвер Нагетси су се издигли изнад очекивања и сада су на корак од пласмана у финале Западне конференције. Серију су… »
Јокић је уникатан, изблокирам га, а лопта уђе у кош! Најбољи дефанзивац НБА лиге не зна како да заустави Србина
Мондо 15.05.2024
Руди Гобер је после пораза од Денвера причао о Николи Јокићу. Руди Гобер је после пораза од Денвера причао о Николи Јокићу. Постоји ли начин да се заустави Никола Јокић? Одговор на то питање нема најбољи дефанзивац НБА лиге… »
Ја сам чудо природе! Јокић чуо питање, па праснуо у смех: Немам појма о чему они причају
Мондо 15.05.2024
Никола Јокић разговарао је са новинарима после победе против Минесоте и вођства од 3:2 у серији. Никола Јокић разговарао је са новинарима после победе против Минесоте и вођства од 3:2 у серији. Кад Никола Јокић заплеше на… »
ВИДЕО Једна од најлепших кошаркашких утакмица икада: Погледајте како је Јокић уништио најбољег дефанзивца света
Нова 15.05.2024
Никола Јокић је заблистао у петом мечу полуфиналне серије Запада и донео предност Денверу против Минесоте (3-2), одиграо је један од најлепших мечева који су икада виђени. И док је лепота несумњиво у оку посматрача много је оних… »
Јокић: "Ја сам чудо природе" ВИДЕО
Б92 15.05.2024
Српски кошаркаш Никола Јокић у шаљивом тону је прокоментарисао атрактивне потезе против Минесоте. Нагетси су славили на свом терену са 112:97 и тако преокренули у полуфиналној серији Запада на 3-2. Уочи утакмице, Јокићу је… »
"Џокерова" шала на сопствени рачун: "Ја сам чудо природе"
Спортске.нет 15.05.2024
Никола Јокић је са 40 поена, 13 асистенција, седам скокова и без изгубљене лопте бриљирао у победи Денвера 112:97 над Минесотом у петом мечу друге рунде Запада. Пред сам меч је Јокићу уручено треће МВП признање, а на… »
Ух, то му је болна тачка - тешко му је да прича о Јокићу, али разумљиво! Гобера питали како је чувати Јокића, ево шта он каже!…
Курир 15.05.2024
Након прве две утакмице, многи су помислили да ће се Минесота прошетати поред Денвера и без већих потешкоћа обезбедити финале Западне конференције. Ипак, ствар је мало другачија, па након три узастопне победе Нагетси се налазе на… »
"Знате, ја сам чудо природе...": Урнебесна изјава Јокића на питање о закуцавању
Телеграф 15.05.2024
Јокићу је непосредно пред почетак пете утакмице уручена МВП награда, његова трећа у каријери. Кошаркаши Денвер Нагетса повели су са 3:2 у плеј-оф серији против Минесоте, након што су савладали Тимбервулвсе са 112:97. Нагетси су… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Телеграф пре 7 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 55 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 18 минутајош 29 повезаних
Расте број повређених у снажном земљотресу у Јапану, влада упозорава на могући јачи потрес
Еуроневс пре 2 сатајош 16 повезаних