Povezane vesti
Višković: Mere koje bi ukinule nadležnosti Republike Srpske su neprihvatljive
RTV 15.05.2024
BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ne može prihvatiti mere kojima bi bile ukinute nadležnosti Srpske u pregovorima na putu BiH ka EU, jer smatra da su te mere, kako kaže, iživljavanje nad Republikom. "Dok sam premijer… »
Višković: RS ne može prihvatiti mere za Plan rasta kojima bi bile ukinute njene nadležnosti
Danas 15.05.2024
Premijer Republike Srpske (RS) Radovan Višković je izjavio je danas u Banjaluci da ne može prihvatiti mere kojima bi bile ukinute nadležnosti RS u pregovorima na putu BiH ka Evropskoj uniji. „Dok sam premijer RS ne mogu prihvatiti ove tri mere – ukidanje… »
Višković: Neprihvatljive mere koje bi ukinule nadležnosti Republike Srpske
Politika 15.05.2024
BANjALUKA – Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ne može prihvatiti mere kojima bi bile ukinute nadležnosti Srpske u pregovorima na putu BiH ka EU, jer smatra da su te mere, kako kaže, iživljavanje nad Republikom. „Dok sam premijer… »
Vesti dana »
Pala vlada u najsiromašnijoj zemlji EU: Totalni raspad kod komšija
Mondo pre 52 minutajoš 30 povezanih
"Jaknu ću da nosim naredna tri dana", Vučić u Nišu: "Samo minut kasnije shvatio sam da su pečenica i pita sa sirom najbolji čajevi" koje smo probali (foto)
Blic pre 47 minutajoš 39 povezanih
Vučić posle poruke Lavrova: "Ne pada nam na pamet da otimamo, ali ne možemo da ostanemo ni bez NIS-a, rafinerije ili nafte"
Blic pre 52 minutajoš 41 povezana
Otkrivamo detalje sprečene likvidacije u Beogradu: Žrtvi stavio GPS pod auto, čekao ga ispred zgrade sa metkom u cevi! Uhapšeni povezan sa još jednom pucnjavom
Kurir pre 52 minutajoš 53 povezane
Novi snimci jezivog utapanja u ledenoj Savi! Izvlačili mrtve i smrznute ljude iz reke, tamo je bila i žena
Alo pre 1 satjoš 33 povezane