Povezane vesti
Višković: Mere koje bi ukinule nadležnosti Republike Srpske su neprihvatljive
RTV 15.05.2024
BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ne može prihvatiti mere kojima bi bile ukinute nadležnosti Srpske u pregovorima na putu BiH ka EU, jer smatra da su te mere, kako kaže, iživljavanje nad Republikom. "Dok sam premijer… »
Višković: RS ne može prihvatiti mere za Plan rasta kojima bi bile ukinute njene nadležnosti
Danas 15.05.2024
Premijer Republike Srpske (RS) Radovan Višković je izjavio je danas u Banjaluci da ne može prihvatiti mere kojima bi bile ukinute nadležnosti RS u pregovorima na putu BiH ka Evropskoj uniji. „Dok sam premijer RS ne mogu prihvatiti ove tri mere – ukidanje… »
Višković: Neprihvatljive mere koje bi ukinule nadležnosti Republike Srpske
Politika 15.05.2024
BANjALUKA – Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ne može prihvatiti mere kojima bi bile ukinute nadležnosti Srpske u pregovorima na putu BiH ka EU, jer smatra da su te mere, kako kaže, iživljavanje nad Republikom. „Dok sam premijer… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 3 satajoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Nova pre 6 satijoš 13 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 1 satjoš 40 povezanih

Mogući efekti rasprave u EP: Kritički stav Evropske narodne partije najznačajnija vest
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 43 minutajoš 68 povezanih