Povezane vesti
Porodica: „Nana je za mene najjači lik i superheroj", zašto su bake i deke važni za odrastanje deteta
Južne vesti 15.05.2024
PRIVATNA ARHIVA/ILUSTRACIJA: JAKOV PONjAVIĆ BBC Mina Vasić sa bakom za koju kaže da je njen superheroj Činija oljuštenih jabuka na stolu. Ovo je prva slika koju 19-godišnja Mina Vasić vidi pred očima kad pomisli na baku. Ima tu i malo simbolike - ranije… »
Porodica: „Nana je za mene najjači lik i superheroj", zašto su bake i deke važni za odrastanje deteta
Radio 021 15.05.2024
Dečji psihijatar Artur Kornhaber identifikovao je 11 uloga koje babe i dede imaju u porodici: predak, drugar, heroj, istoričar, mentor, odgajitelj, uzor, duhovni vodič, učenik, nastavnik i čarobnjak. PRIVATNA ARHIVA/ILUSTRACIJA: JAKOV PONjAVIĆ BBC Mina… »
Vesti dana »
"Blic" saznaje: Više javno tužilaštvo preuzelo istragu požara u prostorijama Tužilaštva za organizovani kriminal: Na licu mesta i ministar pravde
Blic pre 6 minutajoš 46 povezanih
PRUGA U ŠPANIJI RENOVIRANA PRE OSAM MESECI, VOZ STAR ČETIRI GODINE španski ministar šokirao izjavom o tragediji: "Ovo je veoma, veoma čudna nesreća"
Dnevnik pre 16 minutajoš 68 povezanih
U Leskovcu 8 saobraćajnih nezgoda, 12 povređenih – Policija apeluje na opreznost
Stav.life pre 56 minutajoš 29 povezanih
Tramp je toliko uvređen što nije dobio Nobelovu nagradu za mir da je poslao preteće pismo norveškom premijeru: "Ako ste tako odlučili, ja više nemam obavezu da..."
Blic pre 36 minutajoš 52 povezane
Đoković - Martinez, uživo: Novak kreće u pohod na 25. grend slem trofej
Mondo pre 16 minutajoš 40 povezanih