Povezane vesti
Četvorogodišnjak sam u kombiju obdaništa satima mirno čekao da ga neko nađe
N1 Info 15.05.2024
Jedan četvorogodišnjak je sam, zaboravljen u kombiju obdaništa u Atini, sedam sati mirno čekao da ga neko nađe. Kombi je u ponedeljak, kao i svakog radnog dana, dovezao petoro dece do obdaništa, ali vozač i pratilac nisu primetili da je izašlo… »
B92 15.05.2024
Jedan četvorogodišnjak je sam, zaboravljen u kombiju obdaništa u Atini, sedam sati mirno čekao da ga neko nađe. Kombi je u ponedeljak, kao i svakog radnog dana, dovezao petoro dece do obdaništa, ali vozač i pratilac nisu primetili da je izašlo… »
Novi magazin 15.05.2024
Vesti dana »

Večeras protest zbog puštanja iz pritvora okrivljenih za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 2 satajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih