Povezane vesti
Srušio se vojni helikopter u Avganistanu, poginula jedna, povređeno 12 osoba
Politika 15.05.2024
KABUL – Avganistanski vojni helikopter srušio se danas u provinciji Gor na zapadu Avganistana i tom prilikom je poginula najmanje jedna osoba, saopštilo je avganistansko Ministarstvo odbrane. Do pada MI-17 došlo je zbog tehničkog problema, navodi se… »
Srušio se vojni helikopter u Avganistanu, poginula jedna, povređeno 12 osoba
Euronews 15.05.2024
Avganistanski vojni helikopter srušio se danas u provinciji Gor na zapadu Avganistana i tom prilikom je poginula najmanje jedna osoba, saopštilo je avganistansko Ministarstvo odbrane. Do pada MI-17 došlo je zbog tehničkog problema, navodi se u… »
Srušio se vojni helikopter FOTO/VIDEO
B92 15.05.2024
Avganistanski vojni helikopter srušio se danas u provinciji Gor na zapadu Avganistana i tom prilikom je poginula najmanje jedna osoba, saopštilo je avganistansko Ministarstvo odbrane. Do pada MI-17 došlo je zbog tehničkog problema, navodi se u… »
Vesti dana »
Akademija umetnosti u Novom Sadu traži da se njihov student Relja Stanojević pusti iz pritvora
N1 Info pre 5 satijoš 14 povezanih
Protest u Novom Sadu se nastavlja? Opozicija spremila iznenađenje ovim pozivom
Pravda pre 1 satjoš 11 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 11 satijoš 11 povezanih
Vučević:Stav SNS-a je da država mora biti sačuvana, to ne znači aboliranje odgovornih
Politika pre 56 minutajoš 45 povezanih