Povezane vesti
Jedna žena stoji iza uspeha Tropiko benda: Posvetili su joj pesmu i otkrili tužnu priču
Nova 15.05.2024
Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala. Kada je… »
(Video) "njena smrt nam je teško pala, promenila nam je život": Emotivan gest članova Tropiko benda: O ovome nisu pričali javno…
Blic 15.05.2024
Novi spot Tropiko benda nosi tešku emotivnu priču, a posvećen je jednoj ženi. Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u… »
Vesti dana »
2 Osobe povređene u sudaru kamiona i auta kod Umke: Uviđaj u toku, vozila se kreću naizmeničnim propuštanjem
Kurir pre 11 minutajoš 31 povezana
Vitkof iz Moskve direktno na sastanak u Majamiju sa šefom ukrajinskog Saveta za bezbednost
Nedeljnik pre 16 minutajoš 35 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 16 minutajoš 49 povezanih
Đedović Handanović razgovarala sa predstavnicima naftnih kompanija, pomenula i Krizni plan
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
Vavedenje Presvete Bogorodice: Zašto se danas ne seče nožem i koje je duhovno značenje ovog običaja
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih