Povezane vesti
Tropiko bend ne zaboravlja jednu ženu! Iz Leskovca ih dovela u Beograd! Nakon njene smrti, ovim potezom su joj odali počast
Kurir 15.05.2024
Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala. Kada je… »
Jedna žena stoji iza uspeha Tropiko benda: Posvetili su joj pesmu i otkrili tužnu priču
Nova 15.05.2024
Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala. Kada je… »
(Video) "njena smrt nam je teško pala, promenila nam je život": Emotivan gest članova Tropiko benda: O ovome nisu pričali…
Blic 15.05.2024
Novi spot Tropiko benda nosi tešku emotivnu priču, a posvećen je jednoj ženi. Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u… »
Nova pesma Tropiko benda nosi tešku emotivnu priču a posvećena je jednoj ženi, reči kidaju VIDEO
Svet & Skandal 15.05.2024
Nova pesma i spot Tropiko benda jako su emotivni Nakon uspeha numere “Moj Beograde“, Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove… »
Vesti dana »
Masku ipak funkcija u Trampovoj administraciji: Vodiće Ministarstvo za efikasnost vlade
Radio 021 pre 32 minutajoš 17 povezanih
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Šef NATO-a upozorava na prijetnje ruskih veza s Kinom, Iranom i Sjevernom Korejom
Al Jazeera pre 19 minutajoš 1 povezana
Novi nemački ministar finansija potvrdio da ne namerava zamrzavanje aktuelnog budžeta
Blic pre 4 satijoš 1 povezana