Povezane vesti

(Paparaco): Luna Đogani tužna i raščupana na terasi: Dočekala Marka iz pritvora neraspoložena u pidžami

(Paparaco): Luna Đogani tužna i raščupana na terasi: Dočekala Marka iz pritvora neraspoložena u pidžami

Blic 15.05.2024
Marko Miljković pušten je danas iz pritvora nakon šest sati saslušanja, a naša ekipa uslikala je Lunu Đogani koja je sva neraspoložena dočeka svog supruga. Naime, Luna Đogani je svog supruga, koji je u pritvoru proveo 48h zbog svađe sa komšijama… »
(Video) "idem svojim curicama kući": Marko Miljković izašao iz pritvora posle 6 sati saslušanja: "Tri dana sam u istoj odeći…

(Video) "idem svojim curicama kući": Marko Miljković izašao iz pritvora posle 6 sati saslušanja: "Tri dana sam u istoj odeći…

Blic 15.05.2024
Marko Miljković danas je saslušan u tužilaštvu, nakon što ga je policija ranije privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i nakon što je u pritvoru proveo 48 sati. - Neću ja previše ništa da pričam. Tri dana sam u ovoj odeći. Pustili su me iz… »
Otkrivamo detalje iz krivične prijave protiv Marka Miljkovića! Evo da li je imao oružje i ko je zvao policiju

Otkrivamo detalje iz krivične prijave protiv Marka Miljkovića! Evo da li je imao oružje i ko je zvao policiju

Telegraf 15.05.2024
Policiju je, u ponedeljak oko 15 sati, pozvala J.J. koja živi u zgradi gde i Marko Miljković. Marko Miljković danas je, 15. maja, priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog ometanja… »
Pogledajte kako se Marko Miljković ponaša na saslušanju! Preti mu zatvorska kazna

Pogledajte kako se Marko Miljković ponaša na saslušanju! Preti mu zatvorska kazna

Telegraf 15.05.2024
Miljkovića saslušavaju u Trećem javnom tužilaštvu. Marko Miljković od 10 časova je na saslušanju u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On sedi pored pravnog zastupnika, dok su oko njih prisutni i policijski službenici. Zbog napada na službeno… »

Vesti dana »