Повезане вести

(Папарацо): Луна Ђогани тужна и рашчупана на тераси: Дочекала Марка из притвора нерасположена у пиџами

(Папарацо): Луна Ђогани тужна и рашчупана на тераси: Дочекала Марка из притвора нерасположена у пиџами

Блиц 15.05.2024
Марко Миљковић пуштен је данас из притвора након шест сати саслушања, а наша екипа усликала је Луну Ђогани која је сва нерасположена дочека свог супруга. Наиме, Луна Ђогани је свог супруга, који је у притвору провео 48х због… »
(Видео) "идем својим цурицама кући": Марко Миљковић изашао из притвора после 6 сати саслушања: "Три дана сам у истој одећи…

(Видео) "идем својим цурицама кући": Марко Миљковић изашао из притвора после 6 сати саслушања: "Три дана сам у истој одећи…

Блиц 15.05.2024
Марко Миљковић данас је саслушан у тужилаштву, након што га је полиција раније привела по налогу Трећег основног јавног тужилаштва и након што је у притвору провео 48 сати. - Нећу ја превише ништа да причам. Три дана сам у овој… »
Откривамо детаље из кривичне пријаве против Марка Миљковића! Ево да ли је имао оружје и ко је звао полицију

Откривамо детаље из кривичне пријаве против Марка Миљковића! Ево да ли је имао оружје и ко је звао полицију

Телеграф 15.05.2024
Полицију је, у понедељак око 15 сати, позвала Ј.Ј. која живи у згради где и Марко Миљковић. Марко Миљковић данас је, 15. маја, приведен на саслушање у Треће основно јавно тужилаштво у Београду, због нарушавања јавног реда и… »
Погледајте како се Марко Миљковић понаша на саслушању! Прети му затворска казна

Погледајте како се Марко Миљковић понаша на саслушању! Прети му затворска казна

Телеграф 15.05.2024
Миљковића саслушавају у Трећем јавном тужилаштву. Марко Миљковић од 10 часова је на саслушању у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду. Он седи поред правног заступника, док су око њих присутни и полицијски службеници… »

Вести дана »