Повезане вести
"Улепшај ми дан, друже" - "Долазим": Пао договор о дебатама Бајдена и Трампа
Глас Америке 15.05.2024
Председник Сједињених Држава Џо Бајден и бивши шеф државе Доналд Трамп у среду су се сложили да одрже две дебате у кампањи у јуну и септембру. Домаћин прве, 27. јуна, биће телевизија ЦНН, а дебата ће се одржати у Атланти, у… »
Бајден и Трамп се договорили да се одмере уживо у две дебате - у јуну и септембру
Нови магазин 15.05.2024
Председник САД Џозеф Бајден и бивши председник Доналд Трамп данас су се договорили да одрже две дебате у предизборној кампањи — прву 27. јуна у организацији Си-Ен-Ена (ЦНН) и другу 10. септембра у организацији Еј-Би-Сија (АБЦ)… »
Трумп и Биден договорили двије предизборне ТВ дебате
Слободна Европа 15.05.2024
Амерички предсједник Јое Биден и бивши шеф државе Доналд Трумп у сриједу су се сложили да одрже двије дебате у кампањи у јуну и септембру. Домаћин прве, 27. јуна, бит ће телевизија ЦНН, а дебата ће се одржати у Атланти, у… »
Биден изазива Трумпа на двије дебате прије избора: ‘Уљепшај ми дан’
Ал Јазеера 15.05.2024
Доналд Трумп каже да је спреман и вољан расправљати са противкандидатом на изборима, док Јое Биден избјегава традиционални распоред. Амерички предсједник Јое Биден изазвао је републиканског противника и претходника у Овалом… »
Први ТВ дуел Бајдена и Трампа заказан за 27. јун, председник САД: Улепшај ми дан, друже
Еуроневс 15.05.2024
Председник САД Џозеф Бајден и његов противкандидат Доналд Трамп прихватили су позив ЦНН-а на дебату 27. јуна, што ће бити њихов први заједнички јавни наступ у овогодишњој председничкој кампањи пред изборе који су заказани за… »
Трамп прихватио Бајденов позив на телевизијску дебату
РТС 15.05.2024
Бивши амерички председник Доналд Трамп прихватио је позив председника САД Џозефа Бајдена на телевизијску дебату, напомињући да је потребно више од две дебате. Доналд Трамп је на својој друштвеној мрежи написао да је вољан и… »
Трамп прихватио Бајденов позив на телевизијску дебату
Телеграф 15.05.2024
Трамп прихватио Бајденов позив на телевизијску дебату. Бивши амерички председник Доналд Трамп прихватио је данас позив председника САД Џозефа Бајдена на телевизијску дебату, напомињући да је потребно више од две дебате. Трамп… »
"Улепшај ми дан, друже" Бајден позвао Трампа на дуел, републиканац му оштро одговорио: Није штедео речи!
Курир 15.05.2024
Председник САД Џо Бајден је рекао да је спреман на дебате са бившем председником Доналдом Трампом уочи избора, али само ако пристане на његове строге услове. "Доналд Трамп је изгубио две дебате од мене 2020, а сада жели поново… »
„Улепшај ми дан, друже“: Бајден позвао Трампа на ТВ дуел
Нова 15.05.2024
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је данас да неће учествовати у дугогодишњој традицији три јесења изборна сучељавања с противкандидатом на председничким изборима које организује двостраначка Комисија за председничке… »
Бајден позвао Трампа: Улепшај ми дан, друже
Б92 15.05.2024
Амерички председник Џозеф Бајден позвао је републиканског ривала Доналда Трампа да одрже две председничке телевизијске дебате у јуну и септембру. Бајден је данас изјавио да неће учествовати у дугогодишњој традицији три јесења… »
Бајден позвао Трампа на ТВ дуел: Улепшај ми дан, друже
ИндексОнлине 15.05.2024
ВАШИНГТОН – Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је данас да неће учествовати у дугогодишњој традицији три јесења изборна сучељавања с противкандидатом на председничким изборима које организује двостраначка Комисија за… »
Бајден позвао Трампа на ТВ дуел: "Улепшај ми дан, друже, чујем да си слободан средом"
Телеграф 15.05.2024
Бајден позива на директне преговоре између изборних штабова Трампа и Бајдена о правилима која ће важити током сусрета један на један, а предложио је и одвојену дебату потпредседника у јулу. Амерички председник Џозеф Бајден… »
Вести дана »
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 1 сатјош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 67 повезаних
ИАЕА тврди: Након земљотреса, нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима
Вечерње новости пре 1 сатјош 25 повезаних
"Мали напредак ка миру" Зеленски се огласио после разговора у Лондону
Ало пре 55 минутајош 82 повезане