Povezane vesti

Majka ubice Danke Ilić pre smrti izustila samo ove reči! Ušla u komšijsko dvorište i srušila se: Sa njima nije pričala…

Majka ubice Danke Ilić pre smrti izustila samo ove reči! Ušla u komšijsko dvorište i srušila se: Sa njima nije pričala…

Kurir 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, preminula je u dvorištu svojih komšija. Kako su komšije rekle Svetlana je ušla u njihovo dvorište i najednom se srušila… »
"U šoku smo, umrla nam je pred očima" Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala samo jednu…

"U šoku smo, umrla nam je pred očima" Komšija o smrti majke ubice Danke Ilić: Do poslednjeg dana ponavljala samo jednu…

Kurir 15.05.2024
Svetlana Dragijević iz sela Zlot, majka Dejana Dragijevića koji je sa kolegom iz JKP "Vodovod" Bor, osumnjičen za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u svom selu, u komšijskoj kući kod porodice Todorović. Svetlani se slošilo dok je pila kafu sa… »
Umrla majka dankinog ubice! Svetlana ostala sama posle hapšenja sina i muža

Umrla majka dankinog ubice! Svetlana ostala sama posle hapšenja sina i muža

Kurir 15.05.2024
Majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, kako Kurir saznaje, preminula je danas u Zlotu. - Njoj je danas iznenada pozlilo i ona je preminula. Svetlana je od 4. aprila živela sama, pošto je policija… »
Umrla majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Politika 15.05.2024
BOR – Svetlana D, majka Dejana D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot, saznaje Tanjug. Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti. Njen sin Dejan D. nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje… »
Umrla majka osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Ist media 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, umrla je danas u Zlotu, saznaje Ist media. Kako saznajemo, ona je iznenada umrla u komšiluku. Ona je pre dva dana rekla za Blic da ispred njene kapije ne dežura… »
Umrla u kući prvih komšija: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke do zadnjeg dana ponavljala da njeni nisu krivi

Umrla u kući prvih komšija: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke do zadnjeg dana ponavljala da njeni nisu krivi

Telegraf 15.05.2024
Dolaskom ekipe Hitne medicinske pomoći, lekar je mogao samo da konstatuje smrt. Kako kažu, nije bilo vidljivih tragova nasilja po telu, pa se za sada predpostavlja da je smrt nastupila prirodnim putem. Majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za smrt… »
Kuća dankinog ubice ostala prazna posle smrti majke! Svetlana odbila da svedoči protiv sina i muža: Ne znam ništa, ništa!

Kuća dankinog ubice ostala prazna posle smrti majke! Svetlana odbila da svedoči protiv sina i muža: Ne znam ništa, ništa!

Kurir 15.05.2024
Majka uhapšenog Dejana Dragijevića, koji se sumnjiči da je 26. marta u Banjskom polju ubio Danku Ilić (2), oglašavala se za medije nakon što joj je prvo uhapšen jedan sin, a onda i drugi sin i muž. - Svetlana je umrla u domu kod svoje komšinice… »
"Dajte mi vode, nije mi dobro" Majka osumnjičenog za ubistvo Danke preminula pred očima komšinice

"Dajte mi vode, nije mi dobro" Majka osumnjičenog za ubistvo Danke preminula pred očima komšinice

Mondo 15.05.2024
Majka osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić se, prema rečima komišija, danima osećala jako loše. Majka osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić se, prema rečima komišija, danima osećala jako loše. Svetlana Dragijević, majka… »
"Dajte mi vode, nije mi dobro": Komšije za "Blic" otkrile poslednje reči majke ubice Danke Ilić pre nego što je preminula…

"Dajte mi vode, nije mi dobro": Komšije za "Blic" otkrile poslednje reči majke ubice Danke Ilić pre nego što je preminula…

Blic 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, preminula je u dvorištu svojih komšija. Kako su komšije rekle za "Blic", Svetla je ušla u njihovo dvorište i najednom se… »
Umrla majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice iz Bora

Umrla majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice iz Bora

Danas 15.05.2024
Majka D. D. koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, umrla je danas u selu Zlotu, nezvanično saznajeDanas. Prema informacijama do kojih smo došli, na teren je izašla i policija. Majka D. D.-a je navodno iznenada umrla tokom posete… »
"Kuća ostaje zatvorena": Komšije progovorile o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Žalila se da se ne oseća…

"Kuća ostaje zatvorena": Komšije progovorile o smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Žalila se da se ne oseća…

Blic 15.05.2024
"Žalila nam se pre nekoliko dana da se ne oseća dobro, da joj je pozlilo", ovako komšije majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, Svetlane Dragijević pričaju za "Blic" o poslednjim danima pred njenu smrt. Kako oni navode, sve što se dešava za… »
"Svetlana je umrla u mom krevetu..." Oglasile se komšije o preminuloj majci osumnjičenog za ubistvo Danke (2)

"Svetlana je umrla u mom krevetu..." Oglasile se komšije o preminuloj majci osumnjičenog za ubistvo Danke (2)

Mondo 15.05.2024
Oglasile su se komšije preminule Svetlane Dragijević, majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić. Oglasile su se komšije preminule Svetlane Dragijević, majke osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić. Svetlana Dragijević iz sela… »
Preminula majka osumnjičenog za ubistvo male Danke

N1 Info 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, umrla je danas u Zlotu, nezvanično saznaje portal Nova.rs. Kako saznaje Nova.rs, ona je iznenada umrla u komšiluku. Svetlana je majka osumnjičenog za ubistvo… »
Preminula majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić: Svetlana Dragijević preminula kod komšija

Preminula majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić: Svetlana Dragijević preminula kod komšija

Nova 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, umrla je danas u Zlotu, nezvanično saznaje portal Nova.rs. Svetlana je majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića. Ona je u aprilu… »

RTV 15.05.2024
BOR - Svetlana D, majka Dejana D osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot, saznaje Tanjug. Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti. Njen sin Dejan D. nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke… »
"Iznenada joj je pozlilo": Detalji smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Preminula kod komšinice

"Iznenada joj je pozlilo": Detalji smrti majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić: Preminula kod komšinice

Blic 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u kući kod komšinice, saznaje "Blic". - Bila je bolesna, iznenada joj je pozlilo. Preminula je prirodnom smrću - navodi izvor "Blica". Svetlana se… »
Prve slike sa lica mesta: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula kod komšinice, policija stigla u Zlot (foto)

Prve slike sa lica mesta: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula kod komšinice, policija stigla u Zlot (foto)

Blic 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u kući kod komšinice, a sada se na licu mesta nalazi jedno policijsko vozilo. Kako je "Blic" pisao, Svetlana je navodno preminula prirodnom smrću… »

Euronews 15.05.2024
Svetlana D., majka Dejana D. osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot, saznaje Tanjug. Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti. Njen sin Dejan D. nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke… »

RTS 15.05.2024
S. D, majka D. D osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot, saznaje Tanjug. Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti S. D. Njen sin D. D. (1974) nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić… »

Radio 021 15.05.2024
S. D, majka D. D. koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, umrla je danas u selu Zlotu, javili su danas lokalni mediji. Kako je preneo sajt Ist media, ona je iznenada umrla tokom posete susedima. Ona je u aprilu sahranila sina… »

Glas Zaječara 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića, umrla je danas u Zlotu, nezvanično saznaje portal Nova.rs. Kako saznaje Nova.rs, ona je iznenada umrla u komšiluku. Svetlana je majka osumnjičenog za ubistvo… »

IndeksOnline 15.05.2024
BOR – Svetlana D, majka Dejana D osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, preminula je u selu Zlot, saznaje Tanjug. Za sada nije poznat uzrok ni vreme smrti. Njen sin Dejan D. nalazi se u pritvoru jer je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje… »
"Blic" saznaje: Umrla majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

"Blic" saznaje: Umrla majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Blic 15.05.2024
Majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić, Svetlana Dragijević je preminula, nezvanično saznaje "Blic". Podsećamo, pored Dejana koji je priznao zločin u Beogradu u zatvorskoj psihijatrijskoj bolnici na veštačenju se nalazi… »
"Bespomoćna sam i bolesna": Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić se oglasila dan pred smrt: Niko me više ne posećuje

"Bespomoćna sam i bolesna": Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić se oglasila dan pred smrt: Niko me više ne posećuje

Blic 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijević koji je osumnjičeno za ubistvo Danke Ilić preminula je danas u Zlotu, a samo dan pre smrti oglasila se za medije. - Bespomoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepeništu i onesvestila se, sada… »

NIN 15.05.2024
S. D., majka D. D. koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, umrla je danas u selu Zlotu, javili su danas lokalni mediji. Kako je preneo sajt Ist media, ona je iznenada umrla tokom posete susedima. S.D. je u aprilu sahranila sina D.D… »

B92 15.05.2024
S.D. majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, D. D. iznenada je preminula danas u Zlotu kod Bora, prenose mediji. Majka osumnjičenog D. D. koji se tereti za teško ubistvo Danke Ilić preminula je iznenada u komšiluku. S. D. je od… »

Novi magazin 15.05.2024
Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, umrla je danas u selu Zlotu, javili su danas lokalni mediji. Kako je preneo sajt Ist media, ona je iznenada umrla tokom posete susedima. Svetlana je u… »
Umrla majka dankinog ubice Iznenada joj pozlilo; Ostala sama posle hapšenja sina i muža

Umrla majka dankinog ubice Iznenada joj pozlilo; Ostala sama posle hapšenja sina i muža

Dnevnik 15.05.2024
Majka osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, kako Kurir saznaje, preminula je danas u svom porodičnom domu u Zlotu. - Njoj je danas iznenada pozlilo i ona je preminula u svojoj kući u kojoj je inače od 4… »
Preminula majka osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić

Preminula majka osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić

Luftika 15.05.2024
S. D, majka D. D. koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, umrla je danas u selu Zlotu, javili su danas (15. maj) lokalni mediji. Kako je preneo sajt Ist media, ona je iznenada umrla tokom posete susedima. Ona je u aprilu sahranila sina… »

Vesti dana »