Povezane vesti
Cvetanović rekao da ne veruje da su mu saradnici “toliko hrabri i toliko glupi i ludi” da nešto mogu da rade iza njegovih…
Jug press 15.05.2024
LESKOVAC „Za ovih sto dana smo imali problem i sa mesnim zajednicama“ rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom jučerašnje prezentacije dostignuća u prvih sto dana petog mandata. „Optimista sam po pitanju pozitivnih rešenja… »
Cvetanović: Ne verujem da su moji saradnici toliko hrabri, glupi i ludi da tako nešto mogu da urade iza mojih leđa
Rešetka 15.05.2024
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović priznao je juče da se protiv sedmoro predsednika Saveta mesnih zajednica iz okoline Grdelice, ali i njegovih pojedinih saradnika, ipak vodi istraga zbog sumnje u proneveru preko sedam miliona dinara budžetskih… »
Vesti dana »

"Inzagi se oprašta, Inter traži novog trenera": 3 imena isplivala u noći debakla u Ligi šampiona
Mondo pre 27 minutajoš 10 povezanih

Vučević sa studentima u Pionirskom parku: Ne bih voleo da urade nešto što će da im ugrozi zdravlje
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 1. jun 2025: Danas pretežno sunčano i toplo vreme
Beta pre 2 satajoš 2 povezane

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 42 minutajoš 7 povezanih