Povezane vesti
Zorana Arunović reprezentativka Srbije u streljaštvu: Krajnji cilj je medalja na Olimpijskim igrama u Parizu
Dnevnik 15.05.2024
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović izjavila je danas da je njen krajnji cilj osvajanje medalje na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Zorana Arunović je istakla da vredno trenira sa sestrom Jelenom za OI u Parizu. "Pre godinu i… »
"Bićemo dislocirani kao košarka"
B92 15.05.2024
Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović izjavila je da je njen krajnji cilj osvajanje medalje na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. "Pre godinu i po dana uzela sam prvu kvotu za Srbiju za OI, mislim da sam i za prošle Igre prva… »
Zorana Arunović: Krajnji cilj je medalja na Olimpijskim igrama u Parizu
Sportski žurnal 15.05.2024
OI biće održane od 26. jula do 11. avgusta u Parizu. Reprezentativka Srbije u streljaštvu Zorana Arunović izjavila je da je njen krajnji cilj osvajanje medalje na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Zorana Arunović je istakla da vredno trenira… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 58 minutajoš 14 povezanih

U Srbiji danas oblačno i hladnije sa lokalnim pljuskovima, temperature do 18 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio čet, nisam video tog gubitnika u grupi": Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
Mondo pre 58 minutajoš 9 povezanih