Повезане вести
Фицо стабилно, али још у озбиљном стању, састаје се влада
Ал Јазеера 16.05.2024
‘У овом тренутку његово стање се стабилизовало, али је доиста врло озбиљно, бит ће на Одјелу интензивне његе’, рекла је директорица Универзитетске болнице у Банској Бистрици. Словачки премијер Роберт Фицо у четвртак је у… »
Вицепремијер Словачке: Фицо оперисан, није животно угрожен
Радио 021 16.05.2024
Словачки вицепремијер Томас Тараба изјавио је да верује је премијер Роберт Фицо ван животне опасности и да ће преживети покушај убиства до ког је дошло јуче. "Срећом, колико ја знам, операција је прошла добро, и претпостављам да… »
Јурај Марушјак: Дуготрајни конфликт власти и опозиције дели словачко друштво
Данас 15.05.2024
Директор Института политичких наука у Братислави Јурај Марушјак у разговору за РТС објашњава каква је атмосфера у Словачкој и који су могући мотиви напада на премијера Роберта Фица. „За сада мотиви нису познати, реч је о… »
Заменик словачког премијера: Фицо више није животно угрожен, верујем да ће преживети
Данас 15.05.2024
Заменик словачког премијера рекао је за Би-Би-Си да верује да ће премијер Роберт Фицо преживети и да више није у животној опасности. „Био сам веома шокиран… на срећу, колико ја знам, операција је прошла добро – и претпостављам… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 57 минутајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 1 сатјош 1 повезана