Povezane vesti
Potresna priča o večnoj ljubavi Miodraga i slavice: Muž heroj ženu je godinama nosio na rukama Sada im je konačno stigla pomoć!…
Kurir 16.05.2024
U februaru ove godine čitav region obišla je dirljiva priča o ljubavi i požrtvovanosti Miodraga Bulatovića iz Podgorice koji godinama sam brine o nepokretnoj i bolesnoj supruzi Slavici. Ništa mu ne pada teško, daje joj lekove na vreme, hrani je… »
Miodrag nepokretnu ženu nosi na rukama! Vodi je i kod frizera, a njihova potresna priča dobila je srećan kraj
Telegraf 16.05.2024
Muževi heroji poput Miodraga, ne samo u Crnoj Gori nego i u čitavom regionu su prava retkost. Vodi Slavicu kod lekara, kod frizera, u restoran na ručak, čini sve da joj uprkos teškoj bolesti život učini koliko-toliko lakšim i lepšim. U februaru ove… »
Nepokretnu suprugu nosio na rukama: Potresna priča o mužu heroju obišla region, a onda je dobila epilog koji je svima izmamio…
Blic 16.05.2024
U februaru ove godine čitav region obišla je dirljiva priča o ljubavi i požrtvovanosti Miodraga Bulatovića iz Podgorice koji godinama sam brine o nepokretnoj i bolesnoj supruzi Slavici. Ništa mu ne pada teško, daje joj lekove na vreme, hrani je… »
Vesti dana »

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih

Ruska sabotaža poremetila let Ursule von der Leyen iznad Bugarske
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 31 povezana

"Srbijo, Novi Sad te zove": Okupljanje u Kampusu pomereno na 17 časova
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 79 povezanih

Kim Džong Un stiže specijalnim vozom kod Si Đipinga: Putovaće 24 sata zbog čuvenog ruskog diktatora
Mondo pre 36 minutajoš 43 povezane

Dekan Drid najavio sastanak sa studentima „čim se obave sanitarne popravke“ (Video)
Vreme pre 16 minutajoš 30 povezanih