Povezane vesti
Đoković: "U meni je i dalje četvorogodišnji Novak"
Sportske.net 16.05.2024
U podkastu Nik Kirjosa, u kom je Asutralijanac razgovarao sa Novakom Đokovićem u januaru, a koji iz nekog razliga i želje Kirjosa, izlazi u delovima, Novak je govorio o svojoj karijeri i privatnom životu. U drugom delu koji je objavljen, Novak je… »
Đoković otkrio Kirjosu: Dva Novaka su u meni
Sport klub 16.05.2024
Delovi intervjua koji je Novak Đoković dao Niku Kirjosu za njegov podkast još u januaru, tokom Australijskog opena, sada dolaze na red da budu objavljeni. Tako je odlučio autor, očigledno birajući pravi trenutak. Jutros je emitovan još jedan deo, a… »
Novak sa Kirjosom oči u oči - da li je Đoković GOAT?
Sportske.net 16.05.2024
Nekada dva velika rivala sreli su se oči u oči i razgovarali kao dva velika prijatelja. Nik Kirjos je ostao u svetu tenisa, ali se okrenuo medijima. Pozvao je na intervju čoveka kog je u dvojim mlađim godinama redovno "hejtovao". Novak Đoković i… »
"I dalje me je sramota i dalje mrzim sebe"! Novak Đoković otkrio čega se najviše stidi u karijeri
Večernje novosti 16.05.2024
Objavljen je još jedan deo razgovora između Novaka Đokovića i Australijanca Nika Kirjosa. FOTO: Tanjug/AP Njih dvojica su imali otvoren razgovor zimus tokom Australijan opena, a Nik je tek nekoliko meseci kasnije rešio da ga objavi. Najbolji teniser… »
Novak sve ispričao Niku Kirjosu: Mrzim sebe, sramota me je što sam To radio
Dnevnik 16.05.2024
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u intervjuu Niku Kirjosu otkrio zbgo čega je ljut na sebe. – Prvi put u karijeri nisam bio zadovoljan sopstvenim ponašanjem, lomio sam rekete, urlao i pravio budalu od sebe na terenu – otkrio je Nole… »
Vesti dana »
Blokirana raskrsnica kod Kule Beograd, gotovo odmah izbili incidenti
Beta pre 34 minutajoš 23 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 28 minutajoš 33 povezane
Strategija koja se krije iza primirja: Šta sve znamo o mirovnom sporazumu između Izraela i Hezbolaha?
Euronews pre 1 satjoš 57 povezanih