Повезане вести

Ђоковић: "У мени је и даље четворогодишњи Новак"

Ђоковић: "У мени је и даље четворогодишњи Новак"

Спортске.нет 16.05.2024
У подкасту Ник Кирјоса, у ком је Асутралијанац разговарао са Новаком Ђоковићем у јануару, а који из неког разлига и жеље Кирјоса, излази у деловима, Новак је говорио о својој каријери и приватном животу. У другом делу који је… »
Ђоковић открио Кирјосу: Два Новака су у мени

Ђоковић открио Кирјосу: Два Новака су у мени

Спорт клуб 16.05.2024
Делови интервјуа који је Новак Ђоковић дао Нику Кирјосу за његов подкаст још у јануару, током Аустралијског опена, сада долазе на ред да буду објављени. Тако је одлучио аутор, очигледно бирајући прави тренутак. Јутрос је… »
Новак са Кирјосом очи у очи - да ли је Ђоковић ГОАТ?

Новак са Кирјосом очи у очи - да ли је Ђоковић ГОАТ?

Спортске.нет 16.05.2024
Некада два велика ривала срели су се очи у очи и разговарали као два велика пријатеља. Ник Кирјос је остао у свету тениса, али се окренуо медијима. Позвао је на интервју човека ког је у двојим млађим годинама редовно "хејтовао"… »
"И даље ме је срамота и даље мрзим себе"! Новак Ђоковић открио чега се највише стиди у каријери

"И даље ме је срамота и даље мрзим себе"! Новак Ђоковић открио чега се највише стиди у каријери

Вечерње новости 16.05.2024
Објављен је још један део разговора између Новака Ђоковића и Аустралијанца Ника Кирјоса. ФОТО: Тањуг/АП Њих двојица су имали отворен разговор зимус током Аустралијан опена, а Ник је тек неколико месеци касније решио да га… »
Новак све испричао Нику Кирјосу: Мрзим себе, срамота ме је што сам То радио

Новак све испричао Нику Кирјосу: Мрзим себе, срамота ме је што сам То радио

Дневник 16.05.2024
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић је у интервјуу Нику Кирјосу открио збго чега је љут на себе. – Први пут у каријери нисам био задовољан сопственим понашањем, ломио сам рекете, урлао и правио будалу од себе на терену… »

Вести дана »