Povezane vesti
Đoković: "U meni je i dalje četvorogodišnji Novak"
Sportske.net 16.05.2024
U podkastu Nik Kirjosa, u kom je Asutralijanac razgovarao sa Novakom Đokovićem u januaru, a koji iz nekog razliga i želje Kirjosa, izlazi u delovima, Novak je govorio o svojoj karijeri i privatnom životu. U drugom delu koji je objavljen, Novak je… »
Đoković otkrio Kirjosu: Dva Novaka su u meni
Sport klub 16.05.2024
Delovi intervjua koji je Novak Đoković dao Niku Kirjosu za njegov podkast još u januaru, tokom Australijskog opena, sada dolaze na red da budu objavljeni. Tako je odlučio autor, očigledno birajući pravi trenutak. Jutros je emitovan još jedan deo, a… »
Novak sa Kirjosom oči u oči - da li je Đoković GOAT?
Sportske.net 16.05.2024
Nekada dva velika rivala sreli su se oči u oči i razgovarali kao dva velika prijatelja. Nik Kirjos je ostao u svetu tenisa, ali se okrenuo medijima. Pozvao je na intervju čoveka kog je u dvojim mlađim godinama redovno "hejtovao". Novak Đoković i… »
"I dalje me je sramota i dalje mrzim sebe"! Novak Đoković otkrio čega se najviše stidi u karijeri
Večernje novosti 16.05.2024
Objavljen je još jedan deo razgovora između Novaka Đokovića i Australijanca Nika Kirjosa. FOTO: Tanjug/AP Njih dvojica su imali otvoren razgovor zimus tokom Australijan opena, a Nik je tek nekoliko meseci kasnije rešio da ga objavi. Najbolji teniser… »
Novak sve ispričao Niku Kirjosu: Mrzim sebe, sramota me je što sam To radio
Dnevnik 16.05.2024
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je u intervjuu Niku Kirjosu otkrio zbgo čega je ljut na sebe. – Prvi put u karijeri nisam bio zadovoljan sopstvenim ponašanjem, lomio sam rekete, urlao i pravio budalu od sebe na terenu – otkrio je Nole… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 14 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO: Ispred Skupštine Novog Sada kordon u opremi za demonstracije, za sada mirno
Radio 021 pre 19 minutajoš 19 povezanih

Izraelska vojska naredila stanovništvu Gaze da se evakuiše iz istočnog dela
RTV pre 19 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 14 minutajoš 8 povezanih