Povezane vesti

Tanja Savić razvedena od Dušana Jovančevića već 3 godine, zbog njega prošla kroz pakao - ovo javnost nije znala

Tanja Savić razvedena od Dušana Jovančevića već 3 godine, zbog njega prošla kroz pakao - ovo javnost nije znala

Blic 16.05.2024
Pevčica Tanja Savić se, kako saznaje "Blic", razvela od supruga Dušana Jovančevića još pre tri godine. Naime, Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a javnost nije znala da je njen… »
Zbog bivšeg muža prošla golgotu! Nakon razvoda uživa u novoj ljubavi, ovo javnost nije znala o Tanji Savić i Dušanu…

Zbog bivšeg muža prošla golgotu! Nakon razvoda uživa u novoj ljubavi, ovo javnost nije znala o Tanji Savić i Dušanu…

Kurir 16.05.2024
Tanja Savić se, kako saznaju domaći mediji, razvela od supruga Dušana Jovančevića još pre tri godine. Naime, Tanja Savić već neko vreme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, a javnost nije znala da je njen brak… »
Tanja Savić otkrila detalje svadbe sa Mukijem, pa iznenadila sve: Volela bih da je devojčica!

Tanja Savić otkrila detalje svadbe sa Mukijem, pa iznenadila sve: Volela bih da je devojčica!

Story 16.05.2024
Tanja Savić ne krije da je ludo zaljubljena u Muhameda Mukija Bešića, koji je od nje mlađi 11 godina, te da sa njim ima planove za budućnost. - Kad mi prođe album, Arena, onda će biti svadbe. Pošto nemam svoju kuću, nemam svoje dvorište… »
"Nemam svoju kuću, to mi je najteže" Tanja Savić o proširenju porodice i Mukiju, otkrila kada je planirana svadba: Želim…

"Nemam svoju kuću, to mi je najteže" Tanja Savić o proširenju porodice i Mukiju, otkrila kada je planirana svadba: Želim…

Kurir 16.05.2024
Folk pevačica Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, o čemu se mesecima unazad naširoko priča. Njih dvoje su više od dve godine zajedno, a dugo su krili vezu od javnosti. Tanja iz braka sa Dušanom… »
"Nemam svoju kuću, to mi je najteže": Tanja Savić o proširenju porodice i svadbi sa dečkom Muhamedom - evo kako ga njeni…

"Nemam svoju kuću, to mi je najteže": Tanja Savić o proširenju porodice i svadbi sa dečkom Muhamedom - evo kako ga njeni…

Blic 16.05.2024
Folk pevačica Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, o čemu se mesecima unazad naširoko priča. Njih dvoje su više od dve godine zajedno, a dugo su krili vezu od javnosti. Tanja iz braka sa Dušanom… »
Uparili stajlinge: Tanja Savić se ne odvaja od 11 godina mlađeg dečka - pevačica nikad srećnija, pored Mukija je poput…

Uparili stajlinge: Tanja Savić se ne odvaja od 11 godina mlađeg dečka - pevačica nikad srećnija, pored Mukija je poput…

Blic 16.05.2024
Pevačica Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, o čemu se mesecima unazad naširoko priča. Oni su više od dve godine zajedno, a dugo su krili vezu od javnosti. Večeras su se pojavili u javnosti u… »

Vesti dana »