Povezane vesti

"Tada je nisam shvatio ozbiljno" Ana ušla u autobus 23 i nestala: Bivši muž otkrio detalje poslednjeg razgovora misterija…

"Tada je nisam shvatio ozbiljno" Ana ušla u autobus 23 i nestala: Bivši muž otkrio detalje poslednjeg razgovora misterija…

Kurir 16.05.2024
"Neverovatno mi je da je Ana samo isparila, mesec i po dana nema ni traga ni glasa od nje. Nemam nikakve informacije o njenom nestanku. Poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na Vidikovcu. Molim se da se što pre pronađe!", rekao je I.J, bivši… »
"Tada je nisam shvatio ozbiljno": Ana ušla u autobus i nestala, bivši muž otkrio detalje poslednjeg razgovora!

"Tada je nisam shvatio ozbiljno": Ana ušla u autobus i nestala, bivši muž otkrio detalje poslednjeg razgovora!

Mondo 16.05.2024
Bivši muž Ane Ličnik iz Beograda koja je nestala pre mesec i po dana otkrio je detalje poslednjeg razgovora sa njom. Bivši muž Ane Ličnik iz Beograda koja je nestala pre mesec i po dana otkrio je detalje poslednjeg razgovora sa njom. "Neverovatno mi… »
"Meni je sve to sumnjivo": Ana je ušla u autobus 23 i nestala, a misterija je sada sve veća, bivši muž otkrio detalje…

"Meni je sve to sumnjivo": Ana je ušla u autobus 23 i nestala, a misterija je sada sve veća, bivši muž otkrio detalje…

Blic 16.05.2024
"Neverovatno mi je da je Ana samo isparila, mesec i po dana nema ni traga ni glasa od nje. Nemam nikakve informacije o njenom nestanku. Poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa na Vidikovcu. Molim se da se što pre pronađe!", rekao je za "Blic"… »

Vesti dana »