Povezane vesti
Milicu Kralj udario aktivista SNS
Nova 16.05.2024
Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire. "Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put da… »
Milica Kralj: Aktivista SNS me udario u mojoj zgradi kad sam izvadila telefon da ga slikam
NIN 16.05.2024
Rediteljka Milica Kralj saopštila je danas da ju je, u njenoj zgradi, aktivista Srpske napredne stranke udario po ruci i "blago odgurnuo", nakon što je izvadila telefon da ga slika. "Izlazeći iz zgrade u kojoj živim zatekla sam tri mladića ispred… »
Milica Kralj: Aktivista SNS me udario po ruci i odgurnuo u zgradi u kojoj živim
Danas 16.05.2024
Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire. „Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put… »
Milica Kralj: Stranački aktivisti SNS počeli i da udaraju stanare
N1 Info 16.05.2024
Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire. "Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put da… »
Milica Kralj: Stranački aktivisti SNS počeli i da udaraju stanare
Novi magazin 16.05.2024
Vesti dana »
Studenti u Nišu upali na javnu raspravu koju drži ministarka prosvete
Beta pre 41 minutajoš 21 povezana
Od prvog januara besplatan gradski prevoz za sve građane
Večernje novosti pre 29 minutajoš 18 povezanih
Kinezi posle nesreće u Novom Sadu upozorili Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih
FOTO Palo autobusko stajalište na Bulevaru Evrope: Automobil udario u stanicu?
Radio 021 pre 29 minutajoš 4 povezane
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad na studente ispred FDU krajem novembra
Insajder pre 54 minutajoš 13 povezanih