Povezane vesti

Milicu Kralj udario aktivista SNS

Milicu Kralj udario aktivista SNS

Nova 16.05.2024
Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire. "Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put da… »
Milica Kralj: Aktivista SNS me udario u mojoj zgradi kad sam izvadila telefon da ga slikam

Milica Kralj: Aktivista SNS me udario u mojoj zgradi kad sam izvadila telefon da ga slikam

NIN 16.05.2024
Rediteljka Milica Kralj saopštila je danas da ju je, u njenoj zgradi, aktivista Srpske napredne stranke udario po ruci i "blago odgurnuo", nakon što je izvadila telefon da ga slika. "Izlazeći iz zgrade u kojoj živim zatekla sam tri mladića ispred… »
Milica Kralj: Aktivista SNS me udario po ruci i odgurnuo u zgradi u kojoj živim

Milica Kralj: Aktivista SNS me udario po ruci i odgurnuo u zgradi u kojoj živim

Danas 16.05.2024
Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire. „Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put… »
Milica Kralj: Stranački aktivisti SNS počeli i da udaraju stanare

N1 Info 16.05.2024
Milicu Kralj, rediteljku i univerzitetskog predavača, udario je po ruci i odgurnuo aktivista SNS koji je sa spiska stanara u njenoj zgradi upisivao, sa još dva mladića, nešto u papire. "Eto, nije prvi put da se događa u mojoj zgradi, ali prvi put da… »

Novi magazin 16.05.2024

Vesti dana »