Povezane vesti
Čitajte u “Vestima”: Nećemo u EU pre Ukrajine
Vesti online 16.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio je da će Zapadni Balkan, verovatno čekati još šest godina za ulazak u EU. Za dobrobit svih Više o ovoj temi čitajte u sutrašnjem izdanju “Vesti”. – Znam da nećemo biti deo EU niko od nas, pre Ukrajine. Kada… »
Značajno: Vučić o planu rasta EU za Zapadni Balkan vrednom šest milijardi evra: Ogromna korist za ceo region i svakog od nas!…
Kurir 16.05.2024
Veoma smo entuzijastični u vezi s tim još od prvog trenutka. To će posebno otvoriti nove mogućnosti za privlačenje investicija, rekao je predsednik Srbije na Samitu lidera u Kotoru. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je učestvovao na Samitu lidera… »
Vučić: U mojoj zemlji EU nije toliko popularna kao što ni mi nismo toliko popularni
Vreme 16.05.2024
Na Samitu Evropske unije koji se održava u Kotoru, a povodom Plana rasta za Zapadni Balkan, predsednik Srbije izjavio je da će ovaj region na ulazak u EU verovatno čekati još šest godina, ali i da dogovor o prometu radne snage ima izuzetno pozitivan… »
Vučić: Nisam uveren da će zemlje Zapadnog Balkana postati deo EU pre nego što to postane Ukrajina
N1 Info 16.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Kotoru da nije uveren da će zemlje Zapadnog Balkana postati deo Evropske unije (EU), pre nego što to postane Ukrajina. „Kada ćemo ući u EU, da li ćemo ući zajedno sa Ukrajinom, to je drugi problem. Vi imate… »
Vučić: Nisam uveren da će zemlje Zapadnog Balkana postati deo EU pre nego što to postane Ukrajina
Nedeljnik 16.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kotoru da nije uveren da će zemlje Zapadnog Balkana postati deo Evropske unije (EU), pre nego što to postane Ukrajina. „Kada ćemo ući u EU, da li ćemo ući zajedno sa Ukrajinom, to je drugi problem. Vi… »
Vučić: Čekaćemo još šest godina da pristupimo EU
Bloomberg Adria 16.05.2024
Srbija će verovatno morati da sačeka šest godina do pridruživanja Evropskoj uniji (EU), poruka predsednika zemlje Aleksandra Vučića, koji je o ovoj temi govorio u Kotoru na Samitu lidera Zapadnog Balkana. "Ja znam da mi nećemo biti deo EU pre nego što… »
Vučić na Samitu u Kotoru: U EU nećemo pre Ukrajine, i ne za bar šest godina
Nedeljnik 16.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je po dolasku na Samit lidera Zapadnog Balkana u Kotor, da nema nikavu poruku za Crnu Goru kada je reč o usvajanju rezolucije u Srebrenici, prenosi N1. „Oni donose odluku kako će da se postave o tim pitanjima… »
Vučić rekao da je stvar Crne Gore kako će se postaviti prema rezoluciji o Srebrenici
Radio sto plus 16.05.2024
Vučić je u obraćanju novinarima u Kotoru gde prisustvuje samitu lidera Zapadnog Balkana i EU koji se održava u tom gradu to rekao na pitanje šta je poruka crnogorskim zvaniučnicima oko njihovog stava o rezoluciji o Srebrenici. “Nemam poruku, to je… »
Vesti dana »
Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Migracije ponovo u fokusu: Velika većina Nemaca zabrinuta zbog mogućeg novog talasa izbeglica iz Irana
Euronews pre 40 minutajoš 58 povezanih
Kragujevac obeležio 27. godišnjicu početka NATO bombardovanja polaganjem venaca kod spomenika Uspenje
Serbian News Media pre 15 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 51 povezana