Повезане вести

Читајте у “Вестима”: Нећемо у ЕУ пре Украјине

Читајте у “Вестима”: Нећемо у ЕУ пре Украјине

Вести онлине 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је изјавио је да ће Западни Балкан, вероватно чекати још шест година за улазак у ЕУ. За добробит свих Више о овој теми читајте у сутрашњем издању “Вести”. – Знам да нећемо бити део ЕУ нико од… »
Значајно: Вучић о плану раста ЕУ за Западни Балкан вредном шест милијарди евра: Огромна корист за цео регион и сваког од нас!…

Значајно: Вучић о плану раста ЕУ за Западни Балкан вредном шест милијарди евра: Огромна корист за цео регион и сваког од нас!…

Курир 16.05.2024
Веома смо ентузијастични у вези с тим још од првог тренутка. То ће посебно отворити нове могућности за привлачење инвестиција, рекао је председник Србије на Самиту лидера у Котору. Председник Србије Александар Вучић, који је… »
Вучић: У мојој земљи ЕУ није толико популарна као што ни ми нисмо толико популарни

Вучић: У мојој земљи ЕУ није толико популарна као што ни ми нисмо толико популарни

Време 16.05.2024
На Самиту Европске уније који се одржава у Котору, а поводом Плана раста за Западни Балкан, председник Србије изјавио је да ће овај регион на улазак у ЕУ вероватно чекати још шест година, али и да договор о промету радне снаге… »
Вучић: Нисам уверен да ће земље Западног Балкана постати део ЕУ пре него што то постане Украјина

Вучић: Нисам уверен да ће земље Западног Балкана постати део ЕУ пре него што то постане Украјина

Н1 Инфо 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Котору да није уверен да ће земље Западног Балкана постати део Европске уније (ЕУ), пре него што то постане Украјина. „Када ћемо ући у ЕУ, да ли ћемо ући заједно са Украјином, то… »

Недељник 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Котору да није уверен да ће земље Западног Балкана постати део Европске уније (ЕУ), пре него што то постане Украјина. „Када ћемо ући у ЕУ, да ли ћемо ући заједно са… »
Вучић: Чекаћемо још шест година да приступимо ЕУ

Вучић: Чекаћемо још шест година да приступимо ЕУ

Блоомберг Адриа 16.05.2024
Србија ће вероватно морати да сачека шест година до придруживања Европској унији (ЕУ), порука председника земље Александра Вучића, који је о овој теми говорио у Котору на Самиту лидера Западног Балкана. "Ја знам да ми нећемо… »
Вучић на Самиту у Котору: У ЕУ нећемо пре Украјине, и не за бар шест година

Вучић на Самиту у Котору: У ЕУ нећемо пре Украјине, и не за бар шест година

Недељник 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је по доласку на Самит лидера Западног Балкана у Котор, да нема никаву поруку за Црну Гору када је реч о усвајању резолуције у Сребреници, преноси Н1. „Они доносе одлуку како ће да се… »
Вучић рекао да је ствар Црне Горе како ће се поставити према резолуцији о Сребреници

Вучић рекао да је ствар Црне Горе како ће се поставити према резолуцији о Сребреници

Радио сто плус 16.05.2024
Вучић је у обраћању новинарима у Котору где присуствује самиту лидера Западног Балкана и ЕУ који се одржава у том граду то рекао на питање шта је порука црногорским званиучницима око њиховог става о резолуцији о Сребреници… »

Вести дана »