Povezane vesti
Vlahović digao pehar sa Juventusom, pa poslao jaku poruku Nikoli Jokiću!
Telegraf 16.05.2024
Podrška za srpskog reprezentativca u košarci i MVP-ja NBA lige stiže od kolege iz fudbalske reprezentacije. Dušan Vlahović je heroj Juventusa, pošto je u finalu Kupa protiv Atalante postigao jedini gol na utakmici i doneo pehar Staroj torinskoj… »
Dušan je prvo njoj poleteo u zagrljaj! Vlahović doneo trofej Juventusu, pa proslavio u društvu prelepe Srpkinje! (foto)
Kurir 16.05.2024
Dušan Vlahović bio je heroj Juventusa i postigao je jedini pogodak u finalu Kupa Italije protiv Atalante, te je doneo torinskoj "staroj dami" trofej , a navijačima veliku radost. Nije mogao da sakrije emocije Vlahović, te je po završetku utakmice… »
Vlahović digao trofej, pa poslao moćnu poruku Jokiću: "Teško mi je da pričam, emotivan sam... Želeo bih da mu poručim…
Kurir 16.05.2024
Dušan Vlahović bio je strelac jedinog pogotka u finalu Kupa Italije i na taj način vodio je Juventus ka pobedi protiv Atalante (1:0) i trofeja. Po završetku meča Vlahović je bio veoma emotivan, a poslao je poruku i Nikoli Jokiću. - Teško mi je da… »
Vesti dana »

‘Mala, ali značajna pobjeda’: Završena blokada suda u Novom Sadu
Al Jazeera pre 59 minutajoš 61 povezana

Ministar Stanković: Država će odrediti cenu udžbenika od nacionalnog interesa
Radio sto plus pre 4 satijoš 14 povezanih

"Rusi imaju četiri dana": Ukrajina predala Rusiji memorandum o mirovnom sporazumu
Kurir pre 14 minutajoš 67 povezanih

Pravni fakultet u Beogradu od ponedeljka počinje sa nadoknadom nastave
Blic pre 5 satijoš 20 povezanih

Tužilaštvo u Kotoru proverava kako je devojka stradala: Novosađanka pala sa 50 metara visine, nije joj bilo spasa
Mondo pre 1 satjoš 71 povezana