Povezane vesti
"Oni koji su rođeni 90-ih imaju infarkte!" Dr Simić otkriva koje greške Srbi prave, godišnje nestane jedan Pirot
Mondo 16.05.2024
Kardiolog dr Dragan Simić otkriva kako da sprečimo i smanjimo šanse za kardiovaskularne bolesti! Kardiolog dr Dragan Simić otkriva kako da sprečimo i smanjimo šanse za kardiovaskularne bolesti! Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar "Moja… »
"Štedite zdravlje, vodite računa o ishrani, uključite fizičku aktivnost": Počinje kampanja za prevenciju srčanog udara
Euronews 16.05.2024
Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar “Moja druga šansa”, zajedno sa Udruženjem kardiologa Srbije, a uz podršku Fudbalskog kluba Čukarički koji je prepoznao značaj podizanja svesti o kardiovaskularnim bolestima kao vodećem uzroku smrti u… »
U ritmu čuke Ovako glasi kampanja za prevenciju srčanog udara
Dnevnik 16.05.2024
BEOGRAD: Kampanju simboličnog naziva "U ritmu čuke“ danas je pokrenulo Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar “Moja druga šansa”, zajedno sa Udruženjem kardiologa Srbije, a uz podršku Fudbalskog kluba Čukarički koji je prepoznao značaj… »
Vesti dana »
Američke akcije u padu nakon intenziviranja Trampove retorike o Grenlandu
Politika pre 6 minutajoš 27 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 16 minutajoš 35 povezanih
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 4 satijoš 6 povezanih
Srbija - Crna Gora, uživo: Polufinale obezbeđeno, protiv Dejana Savića igramo za prvo mesto
Mondo pre 36 minutajoš 30 povezanih