Povezane vesti
"Oni koji su rođeni 90-ih imaju infarkte!" Dr Simić otkriva koje greške Srbi prave, godišnje nestane jedan Pirot
Mondo 16.05.2024
Kardiolog dr Dragan Simić otkriva kako da sprečimo i smanjimo šanse za kardiovaskularne bolesti! Kardiolog dr Dragan Simić otkriva kako da sprečimo i smanjimo šanse za kardiovaskularne bolesti! Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar "Moja… »
"Štedite zdravlje, vodite računa o ishrani, uključite fizičku aktivnost": Počinje kampanja za prevenciju srčanog udara
Euronews 16.05.2024
Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar “Moja druga šansa”, zajedno sa Udruženjem kardiologa Srbije, a uz podršku Fudbalskog kluba Čukarički koji je prepoznao značaj podizanja svesti o kardiovaskularnim bolestima kao vodećem uzroku smrti u… »
U ritmu čuke Ovako glasi kampanja za prevenciju srčanog udara
Dnevnik 16.05.2024
BEOGRAD: Kampanju simboličnog naziva "U ritmu čuke“ danas je pokrenulo Udruženje pacijenata koji su preživeli srčani udar “Moja druga šansa”, zajedno sa Udruženjem kardiologa Srbije, a uz podršku Fudbalskog kluba Čukarički koji je prepoznao značaj… »
Vesti dana »

Danas zvanično počinje jesen, ali je zato temperatura iznenađujuća za ovo doba godine
Zrenjaninski pre 44 minutajoš 20 povezanih

Trump i hiljade okupljenih odali počast Charlieju Kirku u Arizoni
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 13 povezanih

SAD kritikuju priznanja palestinske države, nazivaju ih predstavom
N1 Info pre 19 minutajoš 11 povezanih

(Video) Pet avionskih bombi pogodilo Zaporožje Poginula žena, više povređenih
Dnevnik pre 54 minutajoš 8 povezanih