Povezane vesti
Pričali smo sa studentima u Beogradu koliku platu očekuju na svom prvom poslu: Odgovori su nas zakucali u mestu
Nova 16.05.2024
Koliku platu mladi zaista očekuju za svoj prvi posao? Pitali smo beogradske studente. Olgica Samoilović, vlasnica poznatog kozmetičkog brenda, razbesnela je javnost izjavom u jednom podkastu, gde je podelila savet mladima da rade i godinu dana bez plate… »
Razgovarali smo sa olgicom čija je izjava o platama razbesnela Srbiju: To je izvučeno iz konteksta, emisija je povučena
Mondo 16.05.2024
Taj deo o plati isečen, poruka izvučena iz konteksta. Ja sam opisivala svoju priču iz 2010. godine kada sam radila u kompaniji samo za procenat", rekla je Olgica Samoilović. Taj deo o plati isečen, poruka izvučena iz konteksta. Ja sam opisivala svoju… »
Oglasila se preduzetnica koja je razbesnela Srbe izjavom o plati: Ovo je zapravo bila moja poruka
Nova 16.05.2024
Olgica Samoilović, vlasnica poznatog kozmetičkog brenda, nedavno je gostovala u jednom podkastu i tom prilikom izjavila da mladi treba da rade i godnu dana bez plate ako im se ukaže šansa u dobroj firmi, što je mnoge u Srbiji razbesnelo. Sada ona za… »
„Radite bez plate godinu dana“: Uspešna preduzetnica izjavom razbesnela Srbiju, a najviše mlade
Nova 16.05.2024
"Radite bez plate godinu dana", poručila je mladima Olgica Samoilović, vlasnica poznatog kozmetičkog brenda, gostujući u podcastu "Biznis Priče". I, očekivano, izazvala lavinu na društvenim mrežama. „Ako vam se negde ukaže prilika da radite, u nekoj… »
Počela od sapuna, prala sudove: Ko je srpska biznismenka koja je razbesnela javnost izjavom o platama
Mondo 16.05.2024
Vlasnica je kompanije u Loznici koja zapošljava oko 70 ljudi. Vlasnica je kompanije u Loznici koja zapošljava oko 70 ljudi. Olgica Samoilović, osnivačica je kozmetičkog brenda "Hedera Vita", koji je prepoznatljiv po prirodnim preparatima koji se nalaze… »
Vesti dana »

Policija uhapsila u Mionici osumnjičenog za pokušaj ubistva policajca
Beta pre 36 minutajoš 28 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 26 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane